ĐOKOVIĆ: Obožavam klasiku i Bočelija
Foto: BETA

Druženje sa navijačima

ĐOKOVIĆ: Obožavam klasiku i Bočelija

Tenis -
Novak je otkrio da mu je životni san da nastupi sa braćom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, sa kojima se trenutno u Monte Karlu priprema za predstojeće turnire

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se družio sa fanovima i odgovarao na pitanja.

U ćaskanju sa fanovima Nole je otkrio da voli da sluša klasičnu muziku, posebno Andreu Bočelija, a u zavisnosti od raspoloženja i žanrove kao što su dans, haus i rokenrol.

Sara Gracioli saznala je da su Novakovi omiljeni predmeti u školi bili strani jezici i geografija, a Radenku Pavloviću je otkrio da voli domaće filmove “Maratonci trče počasni krug”, Ko to tamo peva”, “Ivkova slava”…Takođe, Novak je rekao da je kao mali bio sa porodicom u Bugarskoj i da im sada ona ima posebno mesto u srcu, s obzirom da je devojka njegovog brata Marka upravo iz te zemlje.

Pored engleskog i srpskog, Novak i njegov brat Đorđe su komunicirali na španskom jeziku, a najstariji brat Đoković je pokazao i zavidno poznavanje kineskog i japanskog.

Svi su saznali da Novaka vežu lepe uspomene za boravak u Nemačkoj kod Nikole Pilića kada je bio dečak, kao i da mu je povratak na mesto broj 1 svetske rang liste doneo ogromnu količinu samopouzdanja pred nastavak sezone.

Jedan navijač upitao je Noleta kako se slaže sa braćom, a odgovor je dao Đorđe."On je veoma dobar brat, očigledno. Iskreno, kada igramo igrice, on ne podnosi da gubi. Čim krene da gubi kreće da kuka, zanoveta, ponekad i zaplače..Ali to je samo tu tako, kada je u pitanju tenis, realan je i dobro podnosi poraz".Na samom kraju Novak je otkrio da mu je životni san da nastupi sa braćom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, sa kojima se trenutno u Monte Karlu priprema za predstojeće turnire.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track