ZIMONJIĆ: Jedan od najlepših trenutaka u karijeri

DUBL VEKA

ZIMONJIĆ: Jedan od najlepših trenutaka u karijeri

Tenis -
Najbolji srpski dubl igrač zahvalio se svima na podršci posle najuzbudljivijeg dubl meča u istoriji Dejvis kupa

BOJSI - Srpski dubl Nenad Zimonjić - Ilija Bozoljac pobedio je u dublu veka koji je trajao gotovo četiri i po sata igre najbolji svetski par, braću Brajan, i doneo Srbiji veliki poen ka krajnjem cilju, plasmanu u polufinale Dejvis kupa 3:2 (7:6, 7:6, 5:7, 4:6, 15:13).

Zimonjić se oglasio na Tviteru i istakao da je pomenuti meč jedan od najlepših trenutaka u karijeri!

"Jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri!! Neverovatna pobeda sa Ikom (Bozoljcem) nad takvim šampionima!! Velika pobeda za Srbiju!! Još jedna sutra. Veliko hvala na podršci i čestitkama!! Drago mi je da mogu sa svima vama da podelim ove divne trenutke!! Sutra još jedna pobeda!!! Idemooo!!", napisao je Zimonjić na Tviteru.Večerašnji program u Bojsiju počinje u 20 časova po srpskom vremenu, a u prvom meču igraju Novak Đoković i Sem Kveri.

Pogledajte poslednji gem najdužeg dubl meča u istoriji Dejvis kupa.

http://www.youtube.com/watch?v=71bIllXEwMU

Pročitajte pesmicu koju je čitalac Kurira pod pseudonimom Don Kihot posvetio našim teniserima

NENAD I ILIJA - POBEDA NAJMILIJA! Još da sutra padne Kveri- bravo naši teniseri! Pobedite u tom boju- osvetite zemlju svoju! Sve bez bombi i raketa prvaci smo celog sveta! Iako nas malo ima snaga nam je u srcima, u srcima što u boju kucaju za zemlju svoju! Vi ste naša uvek dika- Srbije ste prava slika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track