MUŠKARCI VIŠE VOLE PLAVUŠE: Ana Ivanović kao Merilin Monro

Zaludela Parižane

MUŠKARCI VIŠE VOLE PLAVUŠE: Ana Ivanović kao Merilin Monro

Tenis -
Srpska teniserka sa plavom perikom na trenutak "postala" slavna glumica

PARIZ - Srpska teniserka Ana Ivanović odgovarala je na zanimljiva pitanja organizatora Rolan Garosa, u sada već uobičajenoj vožnji ulicama Pariza. Tom prilikom Ana se "ofarbala" u plavo kako bi izgledala kao Merilin Monro.

Protiv koje igračice iz istorije tenisa bi igrala, da može, bilo je prvo pitanje srpskoj teniserki.

"Volela bih da igram protiv Monike Seleš. Ona je bila moj idol kada sam bila mala. Rođena je i odrasla u Srbiji, zaista sam volela njen stil igre."

Ana je objasnila i kako je počela da trenira tenis.

"Imala sam manje od pet godina kada sam videla na TV reklamu za školu tenisa. Odmah sam zapisala broj telefona. Rekla sam mami da hoću da igram tenis. Ona me je začuđeno upitala: "O čemu ti to pričaš? Trebala bi da ideš na balet ili nešto slično!" Ali, bila sam uporna i za peti rođendan sam dobila reket."

Omiljena filmska rečenica Ivanovićeve je scena iz filma "Merigold hotel": "Sve će biti dobro na kraju. Ako još nije dobro, znači da još uvek nije kraj".

Na pitanje o emotivnom trenutku koji je doživela, Ana je pričala o tituli koju je osvojila 2008. godine na Rolan Garosu i srpskoj himni koju je slušala.

"Posle osvajanja turnira otrčala sam do porodice. Sećam se prvog zagrljaja svog brata. To je bio predivan trenutak. Kada je počela da se intonira himna Srbije, sa puno muka sam se suzdržavala da ne zaplačem. To je nešto što ću pamtiti ceo život."

Ana Ivanović je na kraju morala da izabere jednu od suvenira iz "zabavne kutije". Odabrala je plavu periku i na trenutak "postala" Merilin Monro.

http://www.youtube.com/watch?v=5yZIz9aOXeU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track