NOVAK: Nadam se da će me Jelena podržavati čitav život
Foto: Reuters

Priznao

NOVAK: Nadam se da će me Jelena podržavati čitav život

Tenis -
Hvala gostima koji su došli na večeru i donirali značajna sredstva, kaže prvi igrač sveta

Najbolji svetski teniser Novak Đoković priredio je u Londonu humanitarno veče i tom prilikom skupio 1,2 miliona funti za pomoć ugroženoj deci u Srbiji, a potom jr u razgovoru za "Novosti" rekao da su sredstva koja su prošle godine sakupljena u Njujorku već uložena u brojne projekte u Srbiji, kao što su "Školice života", rekonstrukcija dvorišta škole "Anton Skala", saradnja sa Unicefom na pomoći ugroženim porodicama...

"To je tek početak, jer nam predstoji još mnogo posla u narednom periodu. Od pre dve godine fokus Fondacije smo usmerili na rano obrazovanje, jer stečeno znanje je nešto što niko ne može da vam oduzme. Jedva čekamo da nastavimo da pomažemo mališanima. Hvala Milutinu Getsbiju, Naomi Kembel, Goldi Hon, Kejt Hadson, Borisu Bekeru, Ronu Barklu, Branislavu Ivanoviću, Vidiću i svima drugima koji su pomogli Fondaciji, gostima koji su došli na večeru i donirali značajna sredstva".

Posebna zahvalnost ide devojci.

"Posebno hvala dugujem mojoj Jeleni, na velikoj pomoći u životu i karijeri. Hvala joj na ljubavi koju ćemo deliti celog života, nadam se. Ona je moja ogromna podrška i neko ko me čini kompletnim" zaključuje Đoković u razgovoru za "Novosti"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track