Najnovije vesti

Ana Ivanović: Munze je konza

Prošetala kejom

Ana Ivanović: Munze je konza

Tenis
Atraktivna teniserka se po dolasku u Beograd uputila u šetnju pored Dunava, a nakon toga zbog vremenske razlike nije mogla da spava, pa je uživala u izlasku sunca u srpskoj prestonici

Uživancija uz reku...
Srpska teniserka Ana Ivanović nakon američke turneje vratila se u svoj rodni Beograd, gde uživa u šetnjama Zemunskim kejom i u tome da posmatra zalazak sunca.

Atraktivna teniserka se po dolasku u Beograd uputila u šetnju pored Dunava, a nakon toga zbog vremenske razlike nije mogla da spava, pa je uživala u izlasku sunca u srpskoj prestonici. Prema njenim objavama na Tviteru, da se zaključiti da je Ivanovićevoj rodni grad veoma nedostajao.

- Dome, slatki dome. Tako je dobro vratiti se, zaista mi je nedostajao. A jedna od mojih omiljenih stvari u Beogradu je šetnja kejom. Mama mi pravi društvo danas - tvitnula je Ana i podelila fotografiju s fanovima, pa se nekoliko sati kasnije opet oglasila na društvenoj mreži.

- Lepote džet-lega... Mogu da gledam izlazak sunca! Tako je predivno mirno i tiho, izgleda da će biti lep dan. Ivanovićeva će nekoliko dana provesti u Beogradu, odakle se seli u Aziju.

(A. V.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...