Muke po drugom reketu sveta

(KURIR TV) NOLETU LAKNULO: Evo kako je Đoković reagovao posle predaje Medvedeva

Tenis -

Ruski teniser Danil Mevdedev predao je Novaku Đokoviću meč, pa je Srbija povela 2:0 u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

Novak se namučio sa 63. teniserom sveta, koji na kraju nije mogao fizički da izdrži napor duela u niškom "Čairu", pa se predao.

Đokoviću je laknulo...

"Ne osećma se potpuno spremno i imam bolove koji mi ne dozvoljavaju da izvedem odrešene udarce. Pobeda je pobeda, mada je u pitanju predaja. Krivo mi je zbog Medvedeva što se završilo na ovakav način, jer smo privatno vrlo dobro, a reč je o jako dobrom perspektivnom igraču. Imao je debitanstki meč i završio ga je predajom. Imamo dve pobede više pre drugi dan i on nam daje samopouzdanje prd sutrašnji dubl", rekao je Đoković za RTS i dodao:

"Iskreno ne zam da li ću sutra igrati. Selektor Zimonjić je autoritet i on odlučuje šta je najboje za ekipu. Naša prednost je što je on ujedno igrač, a Dušan je spreman da uđe ako zatreba i siguran sam da ćemo izabrati najbolju opciju. Izvinjavam se publici u NIšu i onima kraj malih ekrana što nisam bio na očekivanom niovu, trudio sam se, ali ne ide baš uvek".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track