TATA, KADA JE SRBIJA U PITANJU, TU KIDAM I NE OKREĆEM SE! Srđan Đoković pročitao Novakovu MOĆNU poruku: Nisam mogao da se smirim!
Foto: Printscreen YT

patriota

TATA, KADA JE SRBIJA U PITANJU, TU KIDAM I NE OKREĆEM SE! Srđan Đoković pročitao Novakovu MOĆNU poruku: Nisam mogao da se smirim!

Tokyo 2020 -

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, otkrio je da je savetovao svog sina da ne ide na Olimpijske igre, ali ga Nole nije poslušao jer nije želeo da izneveri svoju zemlju.

Nakon izuzetno napornih nastupa na Rolan Garosu i Vimbldonu mnogi su savetovali Novaka da ne ide u Tokio, ali on je ipak rešio da se bori za Srbiju.

Srđan je u podkastu "Biznis priče" otkrio kako je tekla njihova prepiska dok je Novak donosio odluku o učešću na Olimpijskim igrama.

"Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata", pročitao je Srđan poruku koju je poslao Novaku.

Noletov odgovor ostavio ga je bez teksta.

"Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se", odgovorio je Novak svom ocu.

Srđan priznaje da je posle reči svog naslednika bio izuzetno ponosan.

"Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa ko zna koliko vremena, jer je to izgovorio moj sin, a on je to naučio u svojoj kući, da je patriotizam iznad svega, da je Srbija naša majka koja nas je iznedrila i da nema drugu opciju", otkrio je Srđan Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track