IMAJU MUŽEVE ZA MEDALJU, I TO ZLATNU Evo kako su supruge vaterpolista slavile istorijski uspeh! FOTO
Foto: AP

TAKO TREBA

IMAJU MUŽEVE ZA MEDALJU, I TO ZLATNU Evo kako su supruge vaterpolista slavile istorijski uspeh! FOTO

Tokyo 2020 -

Neprevaziđena generacija srpskih "delfina" otplesala je svoj poslednji ples, i to kakav! Najlepši kakav se poželeti može, od najdraže kapice, one sa srpskim grbom, opraštaju se olimpijskim zlatom.

Najdraža podrška sigurno u periodu mukotrpnih priprema, u trenucima kad im nije išlo kako su hteli, stigla je od porodica, najviše od supruga.

Momci već godinama žrtvuju deo porodičnog života, mesecima su odsutni od kuće, ali je najvažnije da se na kraju sve završilo kako se samo poželeti može. Sanja, supruga Filipa Filipovića, Marina, lepša polovina Duška Pijetlovića, i Iva, životna partnerka Gojka Pijetlovića, zajedno su gledale finalni meč.

Supruge vaterpolista
foto: Privatna Arhiva

Strepele su i navijale i nije im bilo lako jer su Grci opasno pretili. Ipak, na kraju je svima pao kamen sa srca. Srbija je zlatna! Oduševljenju nije bilo kraja.

- Veoma smo uzbuđene, bilo je napeto, ali sam znala da će i ovaj put doneti zlato našoj zemlji. Nisu bolje mogli da se oproste od reprezentacije nego na ovaj način - kaže Marina za Kurir, a Sanja i Iva dodaju: - Ponosne smo na njih, pokazali su da su neponovljivi. Našoj sreći nema kraja. One jedva čekaju da im se muževi vrate u Japana, jeste da u vitrinama imaju pregršt pehara i medalja, ali će ova iz Tokija biti posebno draga jer simbolizuje kraj blistavih karijera.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track