SPUŠTA SE: Pogledajte kako skija Severina!
Foto: Printscreen

Leti

SPUŠTA SE: Pogledajte kako skija Severina!

Stars -
Priznajem, volim more i volim da budem na toplom, ali ovo je ipak odlična rekreacija, rekla je pevačica

Nakon devet godina, Severina Vučković se ponovo odvažila da stane na skije i to u austrijskom skijalištu Nasfild. Iako je prava Dalmantika, pevačica priznaje da uživa i obožava ovaj zimski sport.

"Do svoje 30. svake sam godine redovno odlazila na skijanje. Imala sam super žensko društvo za to i super smo se družile i zabavljale. Priznajem, volim more i volim da budem na toplom, ali ovo je ipak odlična rekreacija", rekla je pevačica.

Pre nego što je krenula na skijanje i odmor, Seve je boravila u studiju gde je snimila prvu verziju jedne od pesama, koja će se naći na njenom novom albumu.

"Nove pesme treba u studiju snimiti po nekoliko puta kako bi vam ušle u krv. Takav princip rada naučila sam od Gorana Bregovića, kada smo snimali album “Zdravo Marijo”", otkrila je Severina.

Dvodnevno skijanje u Austriji samo joj je uvertira u pravi godišnji odmor koji će provesti sa sinom Aleksandrom.

"Ta nas uživancija tek čeka. Još nismo otkrili da li Aleksandar voli sneg. On je horoskopska Riba i voli more, a nadam se da ćemo ove godine videti i kako se snalazi na snegu", rekla je pevačica koja će odmor morati nakratko da prekine kako bi kolegi Toniju Cetinskom kumovala na venčanju.

http://www.youtube.com/watch?v=QqIzRKJ6A4c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja