STAN KAO TVRĐAVA: Napad na Keku!

STAN KAO TVRĐAVA: Napad na Keku!

Crna Hronika -
Vojin V., desna ruka Dejana Stojanovića, priveden u svom stanu, u kojem je nađeno i 20 paketića sa po 2,5 grama heroina

BEOGRAD - Stan kao tvrđava!Beogradska policija je razbila centar takozvane novobeogradske kriminalne grupe, čiji je vođa Dejan Stojanović Keka, i uhapsila glavnog dilera Vojina V. (35). Iako nepokretan i u invalidskim kolicima, Vojin V. je organizovao distributivnu mrežu trgovaca drogom u Beogradu!Luksuzni apartman- On je uhapšen u svom velikom i luksuznom stanu, a prilikom pretresa zaplenjeno je 20 paketića sa 2,5 grama heroina - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Vojin je poznat policiji po trgovini narkoticima.- Ceo svoj stan prilagodio je trgovini drogom! Sredio ga je od novca stečenog trgovinom narkoticima, pa je, osim skupocenog nameštaja, u njega ugradio savremenu opremu koja olakšava svakodnevni život osobama sa invaliditetom - kaže naš izvor.Kamere na zgradiNa zgradi Vojina V. nalazile se kamere koje snimaju ne samo ulaz već i okolinu.- Stan je obezbedio rešetkama na svim prozorima, a imao je i poseban agregat, zahvaljujući kojem su kamere radile čak i u slučaju nestanka struje - dodaje naš sagovornik.On dodaje da je Vojin stekao mnogo novca trgujući drogom.- Osim luksuznog stana, ima više restorana i nekoliko kafića - navodi naš izvor.(Na. S)

Izbegao hapšenjePOTRAGA ZA PETROVIĆEMPolicija u Beogradu traga za tri osobe, među kojima je i Uroš Petrović, koji je oslobođen optužbe da je učestvovao u pljački veka u Ustaničkoj ulici. U dvorištu njegove kuće nađen je ukradeni auto. Policija ga je tražila zbog droge, ali prilikom pretresa stana nisu nađeni nikakvi narkotici.

ČINJENICEUhapšeni u Beogradu- Darko Z. (23) sa Zvezdare, ranije osuđivan zbog trgovine drogom- Ilinka Đ. (57) iz Makiša, osuđivana zbog narkotika- Vuk (25) i Aleksandar K. (25), braća blizanci iz Rakovice- Stanko B. (32) sa Voždovca - 2006. bio blizak s grupom Miloša Delibašića, koji je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića, ali nedavno su se razišli. Učestvovali su u pljački „Dajmond centra“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track