FALŠIRAŠ KAO JK: Lukas se sprdao sa Karleušom!
Foto: Damir Dervisagic

Šalio se

FALŠIRAŠ KAO JK: Lukas se sprdao sa Karleušom!

Stars -
Šta Aca Lukas misli o pevanju Jelene Karleuše, svima je jasno stavio do znanja prošle subote, kada je jednu učesnicu Zvezda Granda iskiritikovao rekavši joj da je falširala i da je zvučala kao njegova koleginica

Aca Lukas ponovo je "potkačio" Jelenu Karleušu. On je prokomentarisao jednu takmičarku u Zvezdama granda i rekao da falšira i da zvuči kao Jelena Karleuša.Šta Aca Lukas misli o pevanju Jelene Karleuše, svima je jasno stavio do znanja prošle subote, kada je jednu učesnicu Zvezda Granda iskiritikovao rekavši joj da je falširala i da je zvučala kao njegova koleginica i drugarica Jeca.

Kada je jedna od takmičarki Zvezda Granda zapevala u subotu uveče, nikom od članova žirija nije padalo na pamet da pritisne taster i devojci tako dozvoli da im otpeva celu pesmu, osim Aleksandru Vuksanoviću, koji joj je dozvolio da izvede pesmu do kraja.

Zbog ovog poteza zbunjeno su ga pogledali svi članovi žirija, a posebno je bio šokiran Šaban Šaulić, no ipak su dozvolili devojci da im otpeva pesmu do kraja.

Kada je izvela kompoziciju, ispostavilo se da ni Lukas nije zadovoljan njenim pevanjem, a nakon oštrih kritika rekao je svima da je pevala kao Karleuša. "Falširala si. Glasao sam za tebe jer sam mislio da ćeš se popraviti, ali nisi otpevala dobro", rekao je takmičarki Lukas i okrenuvši se prema ostalim članovima žirija pitao ih da li ih njen glas podesća na nečiji.

Kada su ga Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić pogledali u čudu, on je rekao: "Ova ima isti glas kao Jelena Karleuša".

Na Acinu izjavu prva je reagovala Zorica Brunclik, koja se glasno nasmejala i jedva zaustavila smeh.

Portparol Jelene Karleuše se tokom dana nije javio na telefon niti odgovarao na poruke.

A svoju opasku je prokomentarisao Lukas, koji je više puta ponovio da se samo šalio. "Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše", ponavljao je folker ovu rečenicu kao mantru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track