12 VELIČANSTVENIH: Ognjen i Seka se takmiče za najbolju varjaču Srbije!
Foto: Damir Dervisagic

Nadmetanje poznatih u kuvanju

12 VELIČANSTVENIH: Ognjen i Seka se takmiče za najbolju varjaču Srbije!

Stars -
Aleksićeva i Amidžić biće dvoje od 12 takmičara u novom rijalitiju koji je osmislio Željko Mitrović

Od sledeće srede na programu televizije Pink kreće novi kulinarski rijaliti šou „12 veličanstvenih“, u kojem će Seka Aleksić, Ognjen Amidžić, Jadranka Barjaktarović, Darko Filipović, Milić Vukašinović i još sedam poznatih ličnosti pokazati kako se snalaze pored šporeta.Perač sudovaNovu emisiju osmislio je vlasnik Pinka Željko Mitrović, a na njenoj pripremi rađeno je nekoliko meseci. Biće zanimljivo videti poznate kako prave jela, i to od namirnica koje će birati naslepo. One će se nalaziti na pokretnoj traci, učesnici imaju posebne naočare i biraju hranu na osnovu čula. Imaće pravo da odaberu deset artikala, a njihove specijalitete ocenjivaće tročlani žiri.- Proslavio sam se kao perač sudova u „Velikom bratu“, a svi misle da umem da kuvam. Istina je da nemam pojma. S obzirom na to da je moja žena Suzana sjajna kuvarica, shvatio sam da je to umetnost i želim da budem umetnik - kaže Milić i dodaje:

Spreman da pokaže šta ume... Ognjen Amidžić
Spreman da pokaže šta ume... Ognjen Amidžić

- Emisija nije klasično kuvanje, već više snalaženje. Praviću originalna jela. Neću se truditi da fasciniram žiri, već svoju ženu. Napravićemo šou-program.I Darko Filipović kaže da je loš kuvar.- Znam samo da obarim jaja i viršle. Slab sam s varjačom. Ovo ću shvatiti kao svoj novi polazak u školu. Želim dobro da se zabavim - kaže pevač.

Idejni tvorac... Željko Mitrović
Idejni tvorac... Željko Mitrović

Kuvaju tri mesecaSličnog je razmišljanja i Jadranka Barjaktarović.- Ljudima će izgledati čudno što ne znam da kuvam, ali za tim nije bilo potrebe. Otkad živim u Beogradu hranim se po restoranima. Danas je momcima bitan odnos s devojkom, a ne da li zna da kuva ili ne. U mom slučaju ne važi izreka da put do njegovom srca vodi preko stomaka - otkriva Jadranka.Šou će trajati tri meseca, a učestvuju još i Zorana Pavić, Marina Perazić, Sale Tropiko, Slađa Alegro bend, Ivana Stamenković Sindi, Saša Vidić i Maja Berović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track