PAPARACO: Šavija navatala pilence
Foto: Zorana Jevtić

PAPARACO: Šavija navatala pilence

Stars -
Nataša nije mogla da obuzda strast s mlađim partnerom na Adi Ciganliji, pa su se sve vreme grlili i mazili, a u jednom momentu skinuo joj je i gornji deo kupaćeg
1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ Nataša Šavija uhvaćena je s novim dečkom na Adi Ciganliji. Za divno čudo, njen momak nije fudbaler, iako je priznala da su joj „orlići“ do 20 godina sledeća meta.

Ekipa Kurira ispratila je pevačicino kretanje na „beogradskom moru“, gde se opuštala i odmarala od napornog šoua u kojem je učestvovala dva meseca. Ona je oko 14 sati sama došla na plažu, a ubrzo joj se pridružio i javnosti nepoznati muškarac, koji je nekoliko godina mlađi od nje.

Mladić je bio uporan da joj vidi gole grudi, pa joj je vukao kanap od kupaćeg kostima sve dok joj ga nije skinuo, a onda ju je grlio i mazio po zadnjici.

Pozvali smo Šaviju, koja se nije nadala da će biti uhvaćena.- Kad ste me slikali? Nisam se nadala da patrolirate Adom, moraću biti opreznija. Ne bih otkrivala s kojim dečkom sam bila na plaži. Budite mirni, nije iz javnog života - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track