ACA LUKAS: Sanjam da upoznam Putina!
Foto: Nemanja Pančić

Ima omiljenog političara

ACA LUKAS: Sanjam da upoznam Putina!

Stars -
Najveći genije na svetu je Vladimir Putin. To je pravi političar i junak, pravi pripadnik naroda koga vodi, kaže popularni pevač Aca Lukas

BEOGRAD Popularni pevač Aca Lukas izjavio je za medije da mu je san da upozna ruskog predesdenika Vladimira Putina, a da što se tiče domaćih političkih stranaka trenutno peva samo za SNS.

On je istakao da veoma često peva na skupovima Srpske napredne stranke i da se ti nastupi ne razlikuju od ostalih koncerata koje drži.

- Ne razlikuju se, dođe moja publika, ja odradim svoj koncert, bez ikakavih specijalnih obaveza. Ja sam dosad hiljadu puta pevao, moji koncerti su uvek isti. Trenutno pevam samo za Srpsku naprednu stranku - kazao je pevač za medije.

On je takođe istakao da se sa mnogim političarima druži ali da postoje i oni koje nikada u životu nije video.

- Poznajem mnogo političara,takav mi je i posao. Srećem ih u raznim prilikama i imam dosta prijatelja među njima. Ima i onih koje nikad u životu nisam video, a kad ih sretnem negde, pozdravimo se kao da se znamo sto godina - kazao je on.

foto: Beta AP
foto: Beta AP

Pevač je istakao za medije da mu je omiljeni političar Vladimir Putin.

- Imam omiljenog političara kojeg sanjam da upoznam i stisnem mu ruku. Najveći genije na svetu je Vladimir Putin. To je pravi političar i junak i pravi pripadnik jednog naroda,koji vodi na način koji je fascinantan. On je vratio dostojanstvo Rusima nakon prethodna dva prevaranta. Sada, kada bilo gde na aerodromu ili nekoj granici Rus izvadi pasoš, ljudi ga odmah poštuju, eto, to je on postigao- kazao je Lukas.

Pevač je spomenuo i Vojislava Šešelja rekavši da se ranije sa nekim njegovim stavovima slagao osim sumanute ideje o Karlobagu,Ogulinu i tome sličnom, ali da ono što je kod njega najsjajnije jeste njegova borba protiv Tribunala, gde je, kako pevač kaže , on pokazao svoju genijalnost i inteligenciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track