SUZANA JOVANOVIĆ POTPUNO ISKRENA: Nisam imala šta da jedem pre Saše!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILA DETALJE

SUZANA JOVANOVIĆ POTPUNO ISKRENA: Nisam imala šta da jedem pre Saše!

Stars -

Pevačica i supruga Saše Popovića, ispričala je do sada nepoznate detalje iz svog života.

Ona je u emisiji otvoreno govorila o siromaštvu u kome je živela pre udaje za Sašu, ističući da se toga nimalo ne stidi.

foto: Nebojša Mandić

"Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim", rekla je Suzana u emisiji "Press pretres".

Na početku karijere, pronalazila je najbolje načine da zaradi novac.

foto: Dragan Kadić

"Bio je neki splav na kom sam pevala za 50 maraka i sutra imala da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje", objasnila je Suzana.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja