NIJE MOGLA VIŠE DA TRPI UVREDE I POKUŠALA DA SE UBIJE: Marija je poljubila svoju bebu, pa progutala šaku punu lekova! A onda joj je srce stalo...
Foto: Parovi

SRCE JOJ STALO

NIJE MOGLA VIŠE DA TRPI UVREDE I POKUŠALA DA SE UBIJE: Marija je poljubila svoju bebu, pa progutala šaku punu lekova! A onda joj je srce stalo...

Stars -

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Marija Malivuk ispričala je da je bila u komi posle saobraćajne nesreće, ali i da je pokušala da se ubije zbog konstantnog vređanja suprugove porodice.

"Mene su svi njegovi vređali i ja to nisam više mogla da podnesem. Htela sam da se ubijem. Jedan dan sam samo pronašla lekove i popila ih. Nakon toga sam samo poljubila svoju bebu. Prolazilo mi je kroz glavu koliko sam nesrećna. Ja sam samo bila dete. Bila sam besna sama na sebe što sam to dozvolila", otkrila je Marija.

"Vraćala sam se kući sa svirke i udarila sam u banderu. Bila sam premorena. Posle šest nedelja sam se probudila u bolnici i videla moju mamu. Prvo što sam je pitala je kada izlazim. Ja sam imala otvoren prelom butne kosti, šest preloma karlice, ona mi je probila sve organe osim srca i bubrega. Imala sam tri operacije, unutrašnje krvarenje i sepsu. Stalo mi je i srce. Meni je jedna noga kraća od druge za tri centimetra", otkrila je Marija.

foto: Parovi

Kurir/Happy/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Kurir TV)SONJA VUKSANOVIĆ PROSLAVILA 42. ROĐENDAN: Udvaraju mi se ali imam druge planove!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track