EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pretučena Nataša Bekvalac sa modricama i podlivima uslikana sa bebom!
Foto: Kurir

tragovi nasilja

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pretučena Nataša Bekvalac sa modricama i podlivima uslikana sa bebom!

Stars -

Bekvalčevu smo juče uslikali kad je izašla na terasu s bebom, a na njenom licu i telu i dalje su vidljivi modrice i otoci od batina koje je dobila od muža Luke

Pet dana nakon što ju je suprug Luka Lazukić brutalno pretukao Nataša Bekvalac potresena je i istraumirana.

Na njenom licu i telu i dalje su vidljivi modrice i otoci, a ispod levog oka posekotina. U to se uverila ekipa Kurira, koja je juče uspela da fotografiše pevačicu kad je sa jednoipomesečnom bebom Katjom u naručju izašla na terasu svog stana na Dedinju. Otkako je postala žrtva porodičnog nasilja, Nataša je napuštala stan samo da bi otišla kod lekara, u policiju i kod notara. Ona i dalje živi u strahu i toliko joj je teško da ne želi da se pojavljuje pred svetom.

foto: Zorana Jevtić

Iako se loše oseća fizički, ali i psihički zbog svega što je doživela, Nataša se ne odvaja od bebe. Ona joj je maksimalno posvećena, ali ima pomoć dadilje, koja je bila svedok svega što se odigralo u subotu ujutru između Nataše i njenog muža.

Bekvalčeva i dalje ne želi da komunicira s medijima. Ona je okružena sestrama i prijateljima, koji joj pružaju podršku u najtežem životnom trenutku. Jednom od njih je rekla da i dalje ne može da veruje da je doživela ovakvu fizičku torturu.

foto: Zorana Jevtić

- Nataša mi je rekla da ovakve brutalne batine ne bi nikome nikad poželela. Sada joj je najvažnije da sačuva zdrav razum zbog ćerki i želi u potpunosti njima da se posveti. Znam da ona nikad ne bi ovo oprostila Luki, zato je više puta ponovila da svaka žena treba da prijavi nasilje. Žrtva ne sme da ćuti. Stalno ponavlja da moli boga da čuva njene ćerke i nju - rekla je za Kurir pevačicina drugarica, dodavši da Bekvalčeva ni u snu nije mogla da pretpostavi da će proći ovakav pakao s Lazukićem.

foto: Zorana Jevtić

- Ona je u Luku bila zaljubljena do ušiju, jako ga je volela i zbog toga se i udala za njega posle nekoliko meseci zabavljanja. Nije htela nikoga da sluša, bila je zaslepljena od ljubavi - završila je naša sagovornica.

Ivan Ercegovčević

Sad se pere

LAZUKIĆ OPTUŽUJE NATU ZA LAŽNO PRIJAVLJIVANJE

foto: Vladimir Šporčić

Iako je brutalno prebio Natašu, Luka pokušava na sve načine da se opere. On i dalje tvrdi da ženu nije udario pa je zbog toga juče protiv pevačice podneo krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje Prvom osnovnom tužilaštvu, potvrdila je portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. Ona je dodala da je tužilaštvu stigla i krivična prijava policije kojom se Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Nataša Bekvalac napustila Urgentni centar posle dodatnih pregleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track