DARKO LAZIĆ IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU KADA SE PROBUDIO IZ KOME: Evo koga je pevač prvog hteo pored sebe, a nije Ana Sević
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Kurir Tv

PEVAČ STABILNO

DARKO LAZIĆ IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU KADA SE PROBUDIO IZ KOME: Evo koga je pevač prvog hteo pored sebe, a nije Ana Sević

Stars -

Pevač Darko Lazić posle šest dana se probudio iz kome u kojoj je bio pošto je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Njegovo stanje je stabilno i lekari KBC Zemun su odlučili da pevača ostave budnog i za nekoliko dana bi trebalo da mu operišu nogu.

"Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve izjave. Mogu da ga obilaze samo otac i brat, to je njegova i njihova želja. On je bolje, stabilno mu je stanje. Postujte odluku porodice, samo direktor može davati izjave", rekao je jedan od lekara KBC Zemun.

Prvih dana nakon nesreće, pevača je mogla da vidi samo Ana Sević, koja je i dalje lazićeva zakonita supruga. Kako je stanje Darka Lazića bivalo bolje, mogli su da ga vide i najbliži otac, majka, brati i verenica.

Podsetimo, doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/m.D/PDV/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track