DARKU LAZIĆU POZLILO NA PRVOJ TERAPIJI U BANJI: Srce mu počelo ubrzano da KUCA, GUŠIO SE! Čim je izašao iz sobe, doživeo je šok! Sada se muči sa OVIM PROBLEMOM
Foto: Kurir/Marija Dejanović

NOVI PROBLEMI

DARKU LAZIĆU POZLILO NA PRVOJ TERAPIJI U BANJI: Srce mu počelo ubrzano da KUCA, GUŠIO SE! Čim je izašao iz sobe, doživeo je šok! Sada se muči sa OVIM PROBLEMOM

Stars -

Zdravstveno stanje Darka Lazića, koji već nekoliko dana boravi u Institutu za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, naglo se pogoršalo nakon što je krenuo na fizikalnu terapiju.

foto: Kurir Foto

Naime, samo dan nakon što je Lazić, prvi put posle nesreće, stao na noge, pevač, ali i medicinsko osoblje Seltersa suočili su se sa novim problemom.

Lazić se bori sa anksioznošću, a prvi napad panike doživeo je na prvoj terapiji.

- U poslednjih mesec dana, Darko je preživeo mnoge zdravstvene probleme i komplikacije, ali je ipak na neki način bio zaštićen od pritisaka spoljnog sveta. Ležao je na intenzivnoj nezi skoro mesec dana, obilazili su ga samo lekari, porodica i devojka i nije imao nikakav kontakt sa drugim ljudima. Ali to se promenilo čim je došao u Selters - kaže izvor na početku razgovora i objašnjava da je Lazić već nakon prve terapije doživeo anksiozni napad.

- Pacijenti u banji imaju terapiju strujom u zajedničkoj sobi i nikada nisu sami kada treba da rade vežbe. Darko je raspoložen otišao na prvu terapiju, ali čim je izašao iz sobe, doživeo je šok. U hodniku su ga sačekali novinari, od kojih je bezuspešno pokušao da pobegne. Usledila je terapija u prepunoj sobi, a Laziću je bivalo sve gore - kaže naš izvor i dodaje da je Lazić trpeo jak bol tokom prve terapije. Ipak, uprkos svemu, uspeo je da uradi sve što su lekari od njega tražili.

foto: Kurir/Marija Dejanović

- Nije mu bilo lako, ali je sve stoički izdržao. Stalno je zapitkivao lekare: "Koliko će još terapija da traje, koliko će još da traje?", jer ga je desna noga mnogo bolela. Osim toga, lekari su otkrili da ima i nagnječenje desnog stopala, što njihove kolege iz KBC Zemun nisu - kaže naš izvor i objašnjava da je Darko doživeo napad panike čim se vratio u sobu.

- Čim su ga medicinski tehničari vratili u sobu, Darku je naglo pozlilo. Pritisak mu je skočio, srce je počelo ubrzano da mu radi, a u ušima mu je zujalo. Nije mogao lako da dođe do daha, a posle je lekaru rekao da ga je obuzeo neobjašnjiv strah. Lekari su mu rekli da je imao napad panike i da su takve reakcije uobičajene u situaciji u kakvoj je Darko. Jednostavno, nakon duže izolacije, izašao je među ljude, ali umesto da mu promena prija, njegovo telo je reagovalo drugačije - ispričao nam je izvor i otkrio kako će dalje teći Darkov oporavak.

- Lekari su odlučili da će Darku do daljnjeg fizioterapeut dolaziti u sobu tri puta dnevno, gde će raditi neophodne vežbe. Osim toga, otkako je stigao u Selters, Darko nijednom nije otišao u restoran, već su mu obroke donosili u sobu. Smešten je u poseban apartman, koji ima dve sobe. U jednom spava njegova mama Branka, a u drugom su Darko i Marina - kaže naš izvor.

Frizer stigao iz Beograda!

Lazićev prijatelj Miljan Vračević doveo je pre dva dana frizera iz Beograda u Mladenovac kako bi, prvi put nakon nesreće, ošišao Darka. - Morao sam da dovedem Darku frizera, jer se baš zapustio. Šalu na stranu, ali baš je bio zarastao, pa mu je frizer dobrodošao - rekao nam je Miljan.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track