Najnovije vesti

KOMŠIJE SA BANOVOG BRDA ŠOKIRANE PONAŠANJEM ANE KOKIĆ POSLE RAZVODA: Pevačicu viđaju SVAKI dan, a ono što su otkrili o njoj sve će ZAPREPASTITI
Foto: Zorana Jevtić

KRAJ BRAKA posle 10 godina

KOMŠIJE SA BANOVOG BRDA ŠOKIRANE PONAŠANJEM ANE KOKIĆ POSLE RAZVODA: Pevačicu viđaju SVAKI dan, a ono što su otkrili o njoj sve će ZAPREPASTITI

Stars

Vest da se Ana Kokić nakon 10 godina razvodi od supruga, vaterpoliste Nikole Rađena s kojim ima dve ćerke, šokirala je mnoge budući da je izgledalo da su uspeli da prebrode bračne krize o kojima se ranije pisalo.

 

Ova informacija iznenadila je i Anine prve komšije, koji tvrde da pevačica godinama porodicu drži na okupu, ali i da je dovoljno psihički jaka da izdrži sve kroz šta prolazi.

 

Porazgovarali smo sa komšinicom Vericom, koja pevačicu zna od malih nogu.

- Ana je počela da peva još sa šest godina. Sećam se da mi je tada rekla da sednem i budem joj publika, pa smo je njena majka Branka i ja slušale. Ona mi je kao ćerka, obožavam je. Živim već 60 godina na Banovom brdu i prve smo komšije, družimo se godinama. Kao da sam je odgajila. Ona je jedna divna devojka, imam samo reči hvale. Baš prekjuče sam je videla, bili smo zajedno u prodavnici pored. Nije bila tužna - počinje svoju priču komšinica i dodaje: "Pročitala sam u novinama da se razvode, a nju još nisam pitala. Pitaću je sigurno. Njega sam isto vidala, naravno. Krivo mi je, veoma mi je žao što se razvode. Prvo ću njenu sestru Maju da pitam. Imaju dve preslatke
ćerke, toliko su pametne da ne mogu da vam objasnim. Svaki put kada prođu pored mene na ulici, kulturno se jave".

foto: Zorana Jevtić

Ona dodaje i da je sigurna da će Ana sve uspeti da prebrodi.

- Verujte mi da je tokom svih ovih godina Ana sve na svojim leđima stoički  izdržala. Bez obzira na to što je žensko, ona je veoma psihički jaka i izdržaće i ovo - završava Verica.

 

U cvećari koja se nalazi blizu Anine porodične kuće kažu da pevačica često svraća.


- Iako sam nova u radnji, tačnije menjam koleginicu, rekli su mi da Ana živi blizu naše cvećare i da često kupuje cveće. Ne znam za koga kupuje, ali uvek ostavi dobar bakšiš. Nekada dođe sa ćerkama, a nekada i sama. Čula sam da su devojčice divne - kaže devojka.

foto: Dado Đilas

Sličnog mišljenja je i vlasnik radnje za potrepštine u kući.

 

- Moja žena drži ovu radnju i ona bi sigurno mogla da vam kaže nešto više o Ani. Znam da ovde pored nas živi i ja je vidim samo u prolazu. Uvek se ljubazno javi. Supruga mi je rekla da dolazi kod nas, baš letos je kupovala šlaufe za devojčice, kada su išle na more. Vidao sam i njenog supruga, isto u prolazu. Nisam znao da se razvode, to je baš šteta - kaže nam vlasnik obližnje prodavnice.

 

U prodavnici zdrave hrane kažu nam da je Ana čest gost.

- Viđamo je, kako da je ne viđamo. Baš je bila pre neki dan, nisam je ja uslužila, ali je bila raspoložena. Čak je došla i bez šminke i mogu da vam kažem da je u prirodi prelepa. Ponaša se sasvim normalno iako je poznata ličnost.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Scena/Foto Zorana Jevtić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...