JK UHVATILA PANIKA! MANGUP VRANJEŠ poslao Jeleni poklon od 200.000 dinara na kućnu adresu, pevačica ga odmah BACILA, a evo šta je rekla Dušku! NOVI DETALJI AFERE
Foto: EPA/ARMANDO BABANI, Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

NOVI DETALJI AFERE

JK UHVATILA PANIKA! MANGUP VRANJEŠ poslao Jeleni poklon od 200.000 dinara na kućnu adresu, pevačica ga odmah BACILA, a evo šta je rekla Dušku! NOVI DETALJI AFERE

Stars -

Afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne prestaje da intrigira javnost, a nove informacije konstantno isplivavaju. Prvi problemi između Jelene i Duška, koji se tiču Ognjena, pojavili su kad je Tošić video poklon koji je Karleuša dobila od Vranješa.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Jelena Karleuša je, naime, od Ognjena Vranješa dobila 1.001 ružu, koje su joj stigle na kućnu adresu u srpskoj prestonici, a za koje je bio izdvojio oko 200.000 dinara. Jelena nije želela da mužu kaže od koga je dobila poklon, što mu je jako zasmetalo.

Karleuša je malo potom bacila cveće, a Tošić zbog ovoga nije imao mira. Poruke koje cirkulišu internetom, a o kojima ne prestaje da se priča, nastale su dan nakon što je Duško video ruže, kada je pevačica Ognjena pitala da li je sve okej između njih, te mu govorila šta radi. Karleuša je otišla i korak dalje, pa je fotografiju drugog skupocenog poklona koji je dobila od Vranješa javno objavila.

Duško Tošić je tek nekoliko dana kasnije, 3. januara, Jeleni tražio telefon, u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom. Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

Kurir.rs/Blic/Foto Epa/Printscreen/Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja