PROBUDILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Posle jezive saobraćajke i teške operacije izgovorila SAMO OVO! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Instagram

SVESNA JE SVEGA

PROBUDILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Posle jezive saobraćajke i teške operacije izgovorila SAMO OVO! (FOTO)

Stars -

Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svesna je i komunicira. Prve reči koje je izgovorila bile su:

"Hvala Bogu da sam živa".

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Podsetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naleteo autobus. Operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

Dein dečko i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za domaće medije:

"Zahvaljujem se kompletnom lekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija", kaže Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle: "Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", zaključio je on.

Kada je autobus hrabru Deu pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sela pored auta i čekala hitnu pomoć. Kako je Kurir tada saznao, voditeljka je sve vreme bila svesna, a pored teške povrede ruke, njoj je slomljena i butna kost.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz vozila da sa drugim vozačem proveri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus koji je naleteo na voditeljku i udario je dok je stajala na trotoaru.

foto: Printscreen Instagram, Marina Lopičić

Kurir.rs/Lj.S/Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track