MALA OD SKANDALA IZGUBILA ŽIVCE I EKSPLODIRALA: Karleuša hejterima pokazala SREDNJI PRST, a onda im uradila  ono od čega se neće dugo OPORAVITI (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NEMA VIŠE STRPLJENJA

MALA OD SKANDALA IZGUBILA ŽIVCE I EKSPLODIRALA: Karleuša hejterima pokazala SREDNJI PRST, a onda im uradila ono od čega se neće dugo OPORAVITI (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša, koja je uzdrmala javnost porno-aferom zbog šokantnih fotografija koje je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, nastavila je svađu na društvenim mrežama sa svima čije mišljenje ne deli, a sada je blokirala sve "hejtere" i pokazala im srednji prst.

Naime, nedavno je u Zvezdama Granda uvredila kandidatkinju Miru Medan zbog njenog stajlina, ali to joj nije bilo dovoljno pa je uvredila i sve stanovnike Trebinja, pitajući se da li oni upšte imaju struju i društvene mreže. To nije samo razbesnelo Mirinog supruga, Miodraga, koji joj je brutalno odgovorio. Rat na društvenim mrežama se toliko razbuktao da je Mira morala da reaguje i zamoli sve da ne prozivaju više Karleušu i ne pišu joj nikakve komentare.

Međutim, Karleuša za sve ima rešenja pa i za hejtere, kako ih je ona na Instagramu sve blokirala i pokazala im srednji prst.

"Smiri se i blokiraj hejtere", napisala je kontroverzna pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track