KARLEUŠA SLOMLJENA OD BOLA NE NAPUŠTA STAN: Kad je malo došla sebi, počela je da plače i da vrišti! Ne miri se
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, J.S.

neutešna

KARLEUŠA SLOMLJENA OD BOLA NE NAPUŠTA STAN: Kad je malo došla sebi, počela je da plače i da vrišti! Ne miri se

Stars -

Neprestano plače, a uz nju su sve vreme najbolji prijatelji, kao i tetka Danijela, koja je živela s Divnom u kući u Zemunu

Jelena Karleuša proživljava najteže životne trenutke. Njena majka Divna Karleuša preminula je u nedelju, pola sata posle podneva, u 61. godini nakon višegodišnje borbe sa rakom pluća.

Pevačica, koja je u tom trenutku bila u avionu kojim se vraćala iz Austrije u Srbiju, slomljena je od bola. Ona ne prihvata da njene majke više nema.

Neprestano plače, a uz nju su sve vreme najbolji prijatelji, kao i tetka Danijela, koja je živela s Divnom u kući u Zemunu. Kako saznajemo, Karleuša je sklonila decu, koju je vest o bakinoj smrti uznemirila, i stalno je na lekovima za smirenje.

foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, ona je vest da je ostala bez majke, koju je videla u subotu, pre nego što je otputovala na nastup u austrijski Vels, saznala kada je na aerodromu ušla u automobil u kojem su je čekali najbolji prijatelji Zoran Birtašević i Jovana Dukić. Oni nisu mogli odmah da joj kažu da je Divna izgubila bitku s teškom bolešću, pa su sačekali da krenu kući.

- Jelena je ostala bez reči, doživela je šok. Nije mogla da poveruje u to što je čula. Divna joj se nije žalila ni na kakve tegobe poslednjih dana. Kad je malo došla sebi, počela je da plače i da vrišti. Kad je došla kući, dali su joj nešto za smirenje jer nije mogla da podnese ovaj ogromni udarac. Međutim, njoj sedativi pomognu nakratko. Čim neko dođe da izjavi saučešće, ona se ponovo rasplače i uznemiri - kaže naš izvor blizak pevačici, koja se zatvorila u stan i spustila roletne.

foto: Printscreen

Mnogo je onih koji su prve noći, ali i juče došli da pruže utehu Jeleni. Među njima su Dara Bubamara, Saša Popović i Suzana Jovanović, kao i Karleušin otac Dragan Karleuša i polubrat Ivan.

foto: Nemanja Nikolić

Jelenin suprug Duško takođe je pogođen vešću da je Divna preminula, pa je, čim je to saznao, spakovao kofere i rezervisao kartu za Beograd kako bi bio uz ženu i ćerke u najtežim trenucima. Čuvena voditeljka Radio Beograda biće sahranjena u sredu u 14.30 na Novom groblju.

Borila se do kraja Poslednju terapiju primila u januaru JK davala i do 30.000 evra za lekove!

Od trenutka kada je saznala da boluje od kancera pluća u januaru 2016. godine, Divna Karleuša prošla je kroz dug i iscrpljujući period lečenja. Spas od ove opake bolesti, osim u Beogradu, voditeljka je tražila i u nekoliko evropskih država. Najpre je Divna kompletnu dijagnostiku odradila u Holandiji, da bi prvi ciklus najsavremenijih terapija primila u Danskoj. Poslednje dve godine lečenje je nastavila u Istanbulu.

foto: Printscreen Instargamr

- Duško se raspitao i saznao koje klinike su dobre i koji doktori bi mogli da pomognu njegovoj tašti. U zavisnosti od toga koliko se prima ciklusa terapija, u proseku to košta između 20.000 i 30.000 evra. Sve to finansirali su Duško i Jelena - kaže naš izvor, dodajući da je voditeljka poslednji put na lečenju bila početkom ove godine. - U januaru je primila jednu dozu citostatika jer su joj ustanovljene manje metastaze. U Istanbul je s njom tada išla Jelena. Posle toga, stanje se iskomplikovalo jer se pojavila voda u plućima, a to je sanirano u Beogradu. Od tada je Divni bilo bolje, metastaze su se povukle. Njena iznenadna smrt šok je za sve, jer su verovali da je pobedila bolest - kaže izvor.

Ekipa Kurira/ foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja