ALEKSANDRINA NIKAD VEĆA ISPOVEST! Zbog ovoga je živela i u strahu od bolesti srca: Morala je sve da menja IZ KORENA!
Foto: Instagram screenshot

zabrinula

ALEKSANDRINA NIKAD VEĆA ISPOVEST! Zbog ovoga je živela i u strahu od bolesti srca: Morala je sve da menja IZ KORENA!

Stars -

Aleksandra Bursać javno je priznala da boluje od insulinske rezistenije, koja se pojavila zbog njenih čestih putovanja, nastupa koji traju do ranih jutarnjih časova, ali i zbog nepravilne ishrane. Po savetu lekara, da ne bi došlo do povećane gojaznosti, te potencijalnih kardiovaskularnih oboljenja, podvrgla se dijeti kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, ali pre svega zbog zdravlja.

"Da, počela sam sa keto dijetom. Vodim računa o ishrani, ne preskačem nijedan obrok, a često nosim jela koja moram da jedem", ispričala je Aleksandra.

Pevačica ne krije da zbog prirode njenog posla nije lako ispratiti zahteve lekara. Ona kaže i da je njena branša posebno izložena ovakvim vrstama bolesti zbog stresa, nespavanja i loše ishrane.

Pre nekoliko meseci s ovim problemom se susrela i Katarina Živković, koja je kao i Aleksandra morala da promeni način ishrane.

"Morala sam iz korena da promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin", rekla je jednom prilikom ona.

foto: Damir Dervišagić

Sa istim problemom borile su se i Goca Tržan, Ana Stanić, kao i Sofija Rajović.

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track