Nova šansa braku

OPROSTIO JOJ VRANJEŠA! DUŠKO TOŠIĆ KUPIO JELENI AUTO OD 140.000 €! Karleuša imala čak i jedan uslov dok se BAHANALIŠU u hotelu gde noć košta 1.500 €! (VIDEO)

Stars -

Duško Tošić častio svoju suprugu Jelenu Karleušu električnim automobilom ,,tesla x" od 140.000 evra! Ovim poklonom fudbaler je pokazao da je dao novu šansu braku, koji je bio uzdrman nakon pevačicine afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena i Duško se nisu videli mesec i po, otkad je fudbaler bio u Beogradu zbog svadbe svog prijatelja i kolege Milana Lole Smiljanića. Sve se promenilo kad je pevačica pre nekoliko dana spakovala kofere i sa ćerkama Atinom i Nikom otišla u Kinu, gde njen muž igra za Gvangžu. Iako su bili na korak od razvoda, JK I Duško su mirno porazgovarali i rešili da braku daju drugu šansu!

foto: Printscreen/Instagram

Galebova krila Prema njegovim rečima, JK i Duško su odlučili da više ne pominju skandale zbog kojih su se umalo rastali! Oni su zbog svojih naslednica odlučili da zakopaju ratne sekire. - Duško je rešio da svoju porodicu obraduje automobilom ,,tesla x", čija najskuplja verzija košta 140.000 evra. Svi zajedno posetili su salon automobila u Gvangžuu, a za oko im je od mah zapao električni auto. Atina i Nika su se oduševile autom sa vratima koja se podižu uvis, što se u svetu automobilizma popularno naziva ,,galebova krila", a Jelena je izabrala da taj automobil bude u beloj boji priča, naš izvor.

Karleuša je snimila reakciju mlađe ćerke Nike, koja se raspametila novim kolima, i to je objavila na društvenim mrežama. - Nika, da li ti se svida ovaj automobil? Da li bi volela da ti tata kupi jedan ovakav? - pitala je JK ćerku koja jei iz tona odaovorila: Svida mi se, volela bih! I Dušku se svideo ovaj model jer je bezbedan i poseduje autopilot. On je prijatelju oduševljeno pričao o karakteristikama novog auta, koji je poklonio supruzi. Hvalio se prijatelju

foto: Printscreen/Instagram

Luksuzni odmor Duško Tošić je svoju suprugu Jelenu, decu Atinu i Niku, sestru Katarinu i sestričinu Anju častio luksuznim odmorom u jednom od najskupljih hotela u Kini ,,Galaksi Makao".

- Noć u kraljevskom apartmanu ovog kompleksa košta 1.500 evra. Devojčice su uživale u brojnim bazenima i toboganima, a Karleuša i Tošić su posećivali šopingmolove, spa centre, kockarnice... ispričao je izvor.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track