OVO GLIBAVO G*VNO DOLAZILO MI JE U KUĆU I RADILO O GLAVI! Aca Lukas otkrio razlog svađe sa Lepom Brenom: Nisam kriv što je Boba ne J*BE 20 godina! KRVI ĆU JOJ SE NAPITI!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

ProcurilA prepiska

OVO GLIBAVO G*VNO DOLAZILO MI JE U KUĆU I RADILO O GLAVI! Aca Lukas otkrio razlog svađe sa Lepom Brenom: Nisam kriv što je Boba ne J*BE 20 godina! KRVI ĆU JOJ SE NAPITI!

Stars -

Aca Lukas žestoko se posvađao sa Lepom Brenom, a svoju netrpeljivost prema koleginici pevač je otkrio na društvenim mrežama, a sada su navodno procurile prepiske iz pevačevog mobilnog telefona, koji je izgubio pre nekoliko dana.

On je, dopisujući se sa prijateljem na Instagramu, otkrio pravi razlog njegove žestoke svade sa Brenom, koju danima proziva da je "protuva, cirkuzant i otvaračica usta".

Hoću da je mučim

"Ovo ljudsko smeće i glibavo g*vno je meni dolazilo u kuću i radilo mi o glavi. Ovo govno, kojemi glumi najboljeg prijatelja. To dubre je držalo moje dete u krilu dok je njenom tati radilo o glavi. A ja sam danas za njenog Viktora spreman da ubijem! Nije on kriv što mu je keva najveće govno i najlošiji čovek kog sam upoznao. Takav smrad se ne rađa", piše navodno Lukas u porukama.

On zatim poručuje kako Brena nije merodavna da deli bračne savete, jer ni u njenom braku sa Bobom Živojinovićem ne cvetaju ruže: "Sada ću joj j*bati majku. Ja joj nisam kriv što je muž ne jebe 20 godina. Ona je baba koja bi da bude devojčica. Krvi ću joj se napiti. Hoću da je mučim!"

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Profimedia

Lukas navodi da Brena nije dolazila na posao dok je on bio u Žiriju ,Zvezda Granda" jer se plašila da će ga sresti!

"Tu smrdljivu d*olju čekam dve godine na zicer. Ja bih joj se naj*bao majke u lice, ali govno beži od mene jer zna šta je čeka. Tokom moje poslednje sezone u 'Grandu', ona kao gazdarica nije došla ni na jedno snimanje jer se boji! Ne sme od mene u svoju kuću da dode, a nije smela ni da me izbaci jer je želja za parama najveća, više ih voli i od dece. U međuvremenu je pokušala da mi smesti još zvrčki, a sada mi se namestila i nema tog čoveka koji će me sprečiti da joj se userem u život", pisalo je navodno u porukama.

On se zatim osvrnuo i na njihov poslednji sukob, koji se desio tokom ,,Mjuzik vika" na Ušću, tvrdeći da je Brena tražila od organizatora da se nikako ne sretne sa njim.

"Ona je zlobna, zavidna i sujetna. Živi kao g*vno, jer zbog svoje bolesne sujete doživljava debakle od ljudi koji sada vasiona. Ne može da podnese da je istorija, pa je, glumeći lažnu veličinu, tražila od organizatora da dok ona ne prode, Lukas bude zatvoren u bekstejdžu. Krivo joj je što peva pre Lukasa, jer bi u suprotnom pevala pred praznom poljanom", piše u Lukasovoj prepisci.

foto: Damir Dervišagić

Viktor me ipak voli

Aca tvrdi i kako Brenina deca znaju šta on misli o njoj, a ipak ga vole.

"Njen sin je na svom Instagramu objavio snimak mog koncerta, a bio je i na njenom. Zato što bolje pevam ili imam lepše pesme? Ne, nego zato što me voli. Ona je jedno g*vno koje ću da odučim od činjenja zla ljudima. E zato njena deca, i pored toga što su čuli šta sam rekao za njihovu majku, stavljaju na svoj stori Acu", ističe pevač.

Izmedju dve vatre?☄️

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Ima milione, a baca crnu magiju na ljude

Lukas optužuje Brenu da je zrela za ludnicu jer posečuje vračare kako bi bacala crnu magiju na ljude koje ne voli. "Ta spodoba ne voli ni sebe. Prema tome, odsad će da ide kod njenih hodža po Bosni isključivo da kupuje ćilime. To je kreten sa milionima u džepu ide da baja neke magije ljudima. Ona treba u ludnicu da ide!", navodno piše u porukama.

foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena se nijednom nije oglasila niti reagovala na priče Ace Lukasa.

Kurir.rs/informer/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja