ŠOK INTERVJU CECE RAŽNATOVIĆ! Progovorila  iskreno o odnosu sa decom, zašto Veljku i Anastasiji više ništa ne može, a onda otkrila kome je bila PREVELIKI ZALOGAJ!
Foto: Damir Dervišagić

Otvorila dušu

ŠOK INTERVJU CECE RAŽNATOVIĆ! Progovorila iskreno o odnosu sa decom, zašto Veljku i Anastasiji više ništa ne može, a onda otkrila kome je bila PREVELIKI ZALOGAJ!

Stars -

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da više nema uticaja na svoju decu Anastasiju i Veljka i da oni svoje odluke donose sami.

Iako je uvek isticala kako je ona glavna u donošenju odluka kada su oni u pitanju, folkerka priznaje da se više ništa ne pita kako su stariji i samostalniji.

- Oni su sada veliki, i Veljko i Anastasija, pa ja ne mogu više ništa da im zabranim. Oni su svoji ljudi. Sami sebe izdržavaju. Ne trudim se ništa da im zabranim. Za nedajbože znaju da sam za njih 24 sata dostupna i to je to.

* Da li ste konačno prihvatili to što se Veljko odlučio za borilački sport u kome će zadobijati povrede?

- On je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće bog da tako i ostane.

foto: Privatna Arhiva

Da li vam je žao što su vam deca postala javne ličnosti?

- Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači.

foto: Pritnscreen

* Da li je vas neko sputavao u detinjstvu, a kasnije i u tinejdžerskim danima, kada ste izrazili želju da postanete pevačica?

- Od pete godine sam maštala da budem zvezda. Tada mi je to bilo najbitnije. Stalno sam pričala da ću se baviti muzikom i da ću ja biti najveća zvezda. Moja mama, koja je prosvetni radnik, govorila mi je da razmišljam o školi i koji ću fakultet da upišem. Govorila je: "Spavaj, što je babi milo, u snu joj se snilo", tako da sam ja ostvarila svoj san.

* Da li je cena za ulazak u estradne vode bila previsoka?

- Ja nisam neko ko je plaćao veliku cenu zarad slave. Meni se slava dešavala sama, karijera se dešavala sama. Nisam išla preko leševa da bih ostvarila svoje ciljeve. Onda čovek, ako je normalan, ne može da uživa u tome ako nekoga povredi.

foto: Damir Dervišagić

* I sami ste izjavili da ste u početku pevali osrednje pesme čiji vam tekstovi nisu dopadali. Ko je zaslužan za preokret i to što je Ceca dobila pravo ruho i ovo što sada vidimo pred nama?

- Kada sam postala punoletna, počela sam da tražim prave saradnike. Bog je uslišio moje molitve da upoznam Marinu i Futu. Oni su znali šta ja želim. Izgradili su mi novo lice na estradi, dali mi zrele tekstove. Oni su uobličili to što sam ja želela. Marina se mešala u sve. Ona mi je promenila imidž, stil odevanja. Radila je predano na meni, a ja sam, kao i u školi, bila odličan đak.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

* Može se slobodno reći da je vaš život kao medalja, ima dve strane. Ona dobra i ona manje dobra. Da li vas je ojačalo sve ono što vas nije ubilo?

- Moj život je kao medalja koja ima mnogo strana. Što se karijere tiče, to je čisto zlato, privatni život mi je imao ogromne oscilacije. Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima. Ja ne verujem u onu: "Što vas ne ubije, to vas ojača." Apsolutno nije tačno. Jer, što vas ne ubije, hvala bogu što vas nije ubilo. Ali vas nije ni ojačalo, nego vas je dobro prodrmalo i dobro potreslo i dobro istresiralo. Nisam smela da pokleknem zbog svoje dece.

foto: Instagram

* Da li vam se dešavalo da vam je ljubav neuzvraćena?

- Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Republika/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track