Najnovije vesti

O KRAJU PRIJATELJSTVA MIRE ŠKORIĆ I CECE PRIČALO SE MNOGO! A sada je pevačica rešila da stavi tačku na sve: Pucaju i brakovi, ne mogu više na tu temu!
Foto: Printscreen, Premijera

otkrila

O KRAJU PRIJATELJSTVA MIRE ŠKORIĆ I CECE PRIČALO SE MNOGO! A sada je pevačica rešila da stavi tačku na sve: Pucaju i brakovi, ne mogu više na tu temu!

Stars

Mira Škorić otvorila je dušu pa otkrila da je odnedavno počela sa napornim treninzima kroz koje je, kaže, mnogo toga naučila. Takođe, pevačica je nerado ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i velikom ponosu - ćerki Milici, koja studira medicinu. 

"Ovo je brazilski džijudžicu, to je borilački sport. Ja volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo, to puno žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera. Oni meni dušu uzimaju! Naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani. Ja preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džijudžicu", istakla je ona, pa zatim i stavila tačku na brojne spekulacije o tome kako se i zašto sukobila sa Cecom. 

"Meni je više muka na tu temu, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi, a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno", ispričala je ona u "Premijeri", pa prešla na vedrije teme.  

Pohvalila se uspesima njene ćerke, za koju kaže da je bolja osoba od nje same. 

"Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo", zaključila je Mira. 

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...