Najnovije vesti

EVO ŠTA TAŠTA VELJKA RAŽNATOVIĆA KAŽE O BLAGOSLOVENOM STANJU SVOJE ĆERKE: Veljko dolazi kod nas često, a njima je BILO SUĐENO DA SE UZMU!
Foto: Damir Dervišagić

SAD SU FAMILIJA

EVO ŠTA TAŠTA VELJKA RAŽNATOVIĆA KAŽE O BLAGOSLOVENOM STANJU SVOJE ĆERKE: Veljko dolazi kod nas često, a njima je BILO SUĐENO DA SE UZMU!

Stars

Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić iz Titela objavili su vest da će postati roditelji, a od tada se medijska prašina oko njih ne stišava. Nakon što je Kurir bio u poseti Rodićima i otkrio šta će sve otići Cecinom sinu u miraz, oglasila se i majka trudnice, Danijela Rodić.

"Očekivali smo u skorije vreme da ostane trudna, samo nismo znali šta i kada, ali sam se obradovala kada su nam javili da je ostala u drugom stanju. Veljko mi je javio to. On dolazi kod nas ovde u kuću, kada je tu više je sa Bogdanom, mi smo na poslu, ali sedimo i zajedno uveče. Onda dođe njihovo društvo, pa svi zajedno uživaju. Ovo sa njima je bila sudbina da se sretnu i uzmu", izjavila je Danijela.

"Sa Cecom sam redovno u kontaktu, sada ovih dana redovno pričamo o pripremama za svadbu i dogovoramo se oko svih detalja. Za sada je sigurno da će svadba biti 24. novembra. Ceca je sada na Kipru, pa kada se bude vratila, onda ćemo da nastavimo da se dogovaramo",  zaključila je Bogdanina majka. 

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Kurir.rs, MV, Pink/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...