Najnovije vesti

SONJA, VOLIM TE, ALI DAJ MI PARE! Isplivala prepiska Halida Muslimovića i njegove ljubavnice! ŠOK! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Hit

SONJA, VOLIM TE, ALI DAJ MI PARE! Isplivala prepiska Halida Muslimovića i njegove ljubavnice! ŠOK! (FOTO)

Stars

Pevač je dve godine bio u vezi s Bašićevom, od koje je stalno pozajmljivao novac, što dokazuju i poruke koje su razmenjivali

 

Halid Muslimović poslednjih dana oglašava se u javnosti da bi porekao da je ikad bio u vezi sa Sonjom Bašić iz Australije, pravdajući se da je ona njegov fan koji ga proganja, te tvrdeći da nije uzimao novac od dotične, već da su samo sarađivali.

Ali na svaku takvu Halidovu izjavu Sonja se javi i priloži dokaze. Ovaj put, na osnovu prepiski koje nam je Bašićeva dostavila, zaključili smo da njih dvoje jesu bili u ljubavnoj vezi, kao i da je Muslimović od nje tražio novac, koji mu je ona i davala.

- Nit sam ljuta, nit da se ti ljutiš. Boli me pi*ka za pare, već hoću da te pitam: Je l’ tebi uopšte stalo do nas? Ozbiljno te pitam, bez ljutnje. Iskren budi, to želim da znam - napisala je Bašićeva u jednoj poruci Halidu, na šta joj je on između ostalog odgovorio:

- Sonja, draga si mi, je*eš pare. Možemo i treba da budemo u vezi i na vezi. Sudbine su čudo, ti imaš svoj svet, a ja svoj, kao i porodice, biznise. Ali možemo biti dobri i zajedno, pa šta bog da.

Međutim, došlo je do svađe između njih zbog toga što je Muslimović od svoje drage sve više tražio novac, pa mu je ona na tome zamerila.

- Ja za to ne znam, ali okej. Budi na mom mestu. Nisam bio s tobom da bi mi pomogla, nego si mi interesantna i draga osoba. Drugačija si, imaš nešto što mi prija - napisao joj je pevač, ali Sonja nije htela tako lako da popusti.

foto: Privatna Arhiva

- Nisi ti naivan, imaš 55. Pitala sam te da li ti je stalo do nas? Ti znaš šta to znači, ne pravi se glup, jer ja nisam. Osim toga, da sam dobra dok ti pomažem, tebi ništa drugo ne značim, priznaj - upitala je ona i dobila direktan odgovor.

- Značiš. Ja ne idem u krevet baš sa svakim, a pogotovo tri dana na odmor.

Osim poruka u kojima Sonja i Halid razmenjuju ljubav i svađaju se, postoje i prepiske u kojima pevač otvoreno traži od svoje ljubavnice da mu pošalje novac.

- Nemoj negativno, kod tebe je sve ful. Može li da bude jedno 8.000 maraka - pitala je Bašićeva, ali je Muslimoviću taj iznos bio nedovoljan:

- To je potrošeno. Moram sutra da budem u menjačnici, 1.000 evra advokat, ostatak plata, deca, fakultet 5.200 evra itd.

Podsetimo, javnost je za aferu između Halida i Sonje saznala krajem jula prošle godine, kada je Halid pretukao Bašićevu kod Banjaluke. To se odigralo u Muslimovićevom automobilu u momentu kada je ona tražila da joj vrati novac koji joj duguje. Sonja je protiv Halida podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a potražuje od njega i dug od 107.000, za šta ima dokaze.

SUĐENJE U BANJALUCI

Prvi susret u utorak

Halid nije imao priliku da sretne Sonju od kobne noći kad ju je pretukao, s obzirom na to da je imao zabranu prilaska žrtvi. Posle više od godinu dana, imaće priliku da kažu sve što imaju o spornom incidentu na suđenju koje je zakazano za utorak u Banjaluci. Bašićeva je najavila da će specijalno za ovu priliku doputovati iz Australije, dok je Halid rekao da se nada da će pravda konačno pobediti.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs /Ivan Ercegovčević/Foto: Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...