ZONJIĆEVA RAZVEZALA JEZIK! Taj oženjeni je dao 5.000 € da Milica Kemez bude sa njim? A imam dokaze i da se PROSTITUISALA
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

ZONJIĆEVA RAZVEZALA JEZIK! Taj oženjeni je dao 5.000 € da Milica Kemez bude sa njim? A imam dokaze i da se PROSTITUISALA

Stars -

Diskvalifikovana Marijana Zonjić, pošto je napustila rijaliti imanje u Šimanovcima, došla je do brojnih šok saznanja o svojevremenim cimerima iz Bele kuće. Ona je tako iznela u javnost šok detalje iz života Milice Kemez, koji će je kada bude saznala za njih i te kako zateći.

"Danas sam takođe dobila poruke od meni nekih pouzdanih ljudi, da je ona bila sa nekim oženjenim čovekom koji je njoj platio salon, jer je radila za pare u Švajcarskoj. Da, to mi je rekla njena drugarica, poslala mi je čak i te poruke i 'čet' sa njom, živela je ta cura sa njom, imam ja te poruke i dokaze sve u telefonu. Ta njena drugarica je htela da se izvuče iz te priče, a da je Milica sve vreme pokušavala da je uvlači i da je terala sa njom da ide i imam poruke gde je Milica rekla - Ja ne želim to više da radim, želim da se povučem", ispričala je Marijana pa dodala da je Kemezova navodno koristila i nedozvoljene supstance:

"Čula sam da se prostituisala i da je koristila narkotike, da je bila sa tim oženjenim čovekom za pare, on joj je dao 5.000 evra, i posle je još radila, zaradila za salon. To je čak jednom, Marija Kulić rekla u 'Zadruzi', da je čula od njene Tanje, njene najbolje drugarice, koja drži njen salon, da se Milica Kemez prostituisala za pare u Švajcarskoj, da je tako otvorila salon", otkrila je Zonjićeva u šok intervjuu nakon diskvalifikacije.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja