DADO JE 5 GODINA BIO U PAKLU DROGE! Sam Bog ga je pogledao u toj BORBI: Bio sam mlad, a sve se samo oko OVOGA vrtelo!
Foto: Damir Dervišagić

nekad i sad

DADO JE 5 GODINA BIO U PAKLU DROGE! Sam Bog ga je pogledao u toj BORBI: Bio sam mlad, a sve se samo oko OVOGA vrtelo!

Stars -

Dado Glišić prve muzičke korake načinio je kao folker, da bi se tek nakon toga i te kako ostvario kao pop pevač. Međutim, u jednom trenutku, zbog loše situacije na emotivnom, a onda i estradnom planu, odao se poroku.

"Loš momenat, razočaranje, pa i ljubav. Ne bih mnogo o tome, jer će mnogi misliti da želim da skrenem pažnju na sebe tom mojom burnom prošlošću. A ja se zapravo bavim muzikom, radim dobru muziku. Ali neću da lažem sebe", pričao je Skandalu on kada se vratio na scenu: "Pet godina sam bio na tom krivom putu."

Nakon višegodišnje pauze, progovorio je i o najcrnjim danima za naš list.

"Istina je da je iza mene teška životna borba iz koje sam, uz Božiju pomoć, izašao kao pobednik. Bio sam mlad i prilično razočaran u mnoge loše stvari koje su nam se dešavale, pomalo sam bio razočaran i u ljubav. Sve se vrtelo oko novca. Iako je moj album 'Ljubavi' poneo zvanje najprodavanijeg izdanja te godine, medijski sam bio potpuno zapostavljen", rekao je Kuriru on 2012. pa nastavio: "Nisam želeo da plaćam 'prostor' u pojedinim medijima, da budem deo jeftinih priča i da se laktam s likovima koji nemaju veze sa životom, a kamoli s muzikom, pa sam odlučio da se povučem. Nažalost, situacija se u međuvremenu nije mnogo promenila, ali ja više ne želim da čekam", zaključio je on.

Poslednjih godina Dado se posvetio studijskom radu. On radi pesme kako za sebe, tako i za kolege. Često nastupa po prestoničkim klubovima, a domaću javnost protekle godine svakako je iznenadila vest da je uplovio u romansu sa Zerinom Hećo.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja