JOVIĆ NIJE DOŠAO SINU NA ROĐENDAN, ALI SPREMA SPEKTAKL U ŠPANIJI! Lukina bivša ne ide u Madrid, a za to ima JAK razlog
Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo, Nemanja Nikolić

Veliko slavlje

JOVIĆ NIJE DOŠAO SINU NA ROĐENDAN, ALI SPREMA SPEKTAKL U ŠPANIJI! Lukina bivša ne ide u Madrid, a za to ima JAK razlog

Stars -

Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida. Za ovu proslavu su angažovali pevačicu Ivanu Pavković koja je počastvovana što će pevati na ovom događaju. Bilo je planirano da Luka privatnim avionom dođe na proslavu, ali ga je stomačni virus u tome sprečio. Kako je planirano, sin David će danas otputovati sa babom i dedom za Madrid kako bi sa tatom proslavio prvi rođendan.

Luka je savršen tata

Anđela Manitašević rekla je za Kurir da neće otputovati u Madrid, već da će njen sin biti u sigurnim rukama bake i deke, s kojima putuje u Madrid. - Luka i ja smo se sve dogovorili. On je savršen otac. Nažalost, sprečen je da prisustvuje rođendanu, ali sin odlazi u Madrid, gde će takođe imati organizovanu zabavu za rođendan. Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s detetom, ali ne bih da otkrivam šta mu je poklonio, jer je to deo naše privatnosti - rekla je Anđela.

Lukin otac ponosni deda nije ispuštao unuka iz naručja

Ekipa Kurira sinoć je bila na licu mesta. Domaćica Anđela dočekivala je goste već od 19 časova. Lukin otac sve vreme je bio sa svojim unukom, koga nije ispuštao iz vida, ali ni iz naručja. U jednom trenutku porazgovarao je i s našom ekipom:

- Dobro veče, dobro došli. Za nas je danas veoma važan dan. Za nas je ovo važno slavlje zato što je mom unuku prvi rođendan. Hvala vam što ste došli. Moj sin je, nažalost, sprečen da prisustvuje rođendanu, ali se potrudio da sve bude na vrhunskom nivou. Mi sutra letimo kod njega u Španiju, gde ćemo napraviti još jednu zabavu - rekao je Lukin tata, a nas je interesovalo koju snajku više voli:

- Znate kako, ja se ne mešam u privatne stvari i ljubavni život svog sina. Svakako, ako je njemu dobra, dobra je i meni. Ponosan sam na svoju decu, a unuka obožavam - poručio je ponosni deda.

foto: Nemanja Nikolić

* 10.000 evra koštala muzika * 9.000 evra restoran * 2.000 evra dekoracija * 1.000 evra torta

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/J.S/Foto Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track