ZONJIĆEVA ZAKLJUČANA U 4 KVADRATA! Vojnici nam donose hranu: Oglasila se bivša zadrugarka iz kolektivnog karantina u CG!
Foto: Printscreen

nije joj lako

ZONJIĆEVA ZAKLJUČANA U 4 KVADRATA! Vojnici nam donose hranu: Oglasila se bivša zadrugarka iz kolektivnog karantina u CG!

Stars -

Pevačica Marijana Zonjić po izbacivanju iz "Zadruge" neko vreme boravila je kod rijaliti cimerke Aleksandre Subotić. Zatim se, međutim, vratila u svoju rodnu Crnu Goru, gde zbog novonastale situacije sa koronavirusom mora neko vreme da provede u karantinu. U pitanju je, kako se navodik, kolektivni karantin smešten u jednom hotelu u Igalu, a ona će zajedno sa još 300 ljudi tu prosvesti 28 dana.

"Jedina dobra stvar u celom ovom haosu je što sam uspela da se dokopam svoje zemlje. Inače, ovaj hotel je prvo bio u jako lošem stanju. Nisu bili spremni za ovoliko ljudi, pa ni grejanje nije radilo, nije bilo posteljine, ni medicinskih sestara", pričala je medijima Marijana.

"Sada se situacija malo popravila. Dobijamo tri obroka od vojnika, koje nam ostave na stolici ispred sobe. Po dvoje je smešteno u sobama i zaključani smo non-stop. To jako utiče na psihu, gore je nego u 'Zadruzi', tamo sam bar mogla da prošetam, a ovde živim u četiri kvadrata", ističe ona.

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja