KIJA OBOŽAVA PASTE, SLANINU I JAJA, A NEMA NI 50 KG! Ovo joj je najslađe uz hleb, a iz karantina je SAMO JEDNO poručila!
Foto: ATA Images

šou

KIJA OBOŽAVA PASTE, SLANINU I JAJA, A NEMA NI 50 KG! Ovo joj je najslađe uz hleb, a iz karantina je SAMO JEDNO poručila!

Stars -

Kristina Kija Kockar strogo se pridržava pravila tokom trenutne situacije sa koronavirusom, i već više od mesec dana sve vreme provodi sama u svom stanu. Kako je istakla, trudi se da radi sve ono za šta pre nije imala vremena, a o ishrani i ne razmišlja - jer jede sve što voli, a ne mora da misli da će pokvariti liniju.

"Provodim ga kao i inače (vreme), poštujem policijski čas, gledam filmove, kuvam, radim stvari za koje ranije nisam imala vremena. Raspremila sam ceo stan, sadim cveće. I kada nije bilo karantina svoje slobodno vreme sam provodila u stanu uživajući ili gledajući TV, nisam bila po kafićima", počela je Kija.

"Ja inače ne vežbam, ne idem u teretanu, bavila sam se plesom 10 godina, bila sam prvakinja nekoliko puta, ali to je bilo pre 12 godina. Struk, ne znam na koga imam. Koliko sam najviše kilograma imala? 47 kilograma, a mislim da sada imam 46. To je za mene sasvim normalno, a jedem najgoru hranu. Što se tiče vežbi, kao, čučanj i to je to", rekla je Kija kroz smeh: "Stvarno ne vežbam."

"Ne pazim na ishranu. Volim da jedem paste, pržim jaja i slaninu za doručak ujutru, to je baš kalorično i može da me drži ceo dan. Najslađe mi je hleb, pašteta, so, jogurt i paradajz. Ne naručujem hranu dok sam u karantinu. Samo sam jednom poručila suši. Pošto živim sama u stanu, spremam samo hranu za jednu osobu i kada kupujem, ne kupujem previše stvari. Moje privatno vreme koristim da se vidim sa prijateljima, insistiram da to bude u mom domu, sa majkom i bakom."

Ona svakako obožava da gleda filmove i serije i da tako troši najveći deo svog vremena, pa je tako i izdvojila tri koje imaju posebno značenje za nju.

"Pogledala sam sve sezone serije 'Kuće od papira', sviđa mi se serija, nije mi u top tri. Svi znaju da sam ja veliki fan 'Prijatelja' i da su mi vrata ljubičasta. Druga serija mi je 'Kuća od karata' i treća 'Kako se izvući sa ubistvom'. 'Kuća od karata' mi je dosta pomogla u životu da se snađem u nekim situacijama, a zašto i kako pogledajte u seriji", zaključila je pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja