MALO KO JE OSTAO IMUN NA OVE REČI! Hit poruka Veljka Ražnatovića o kojoj se PRIČA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

URNEBESNO

MALO KO JE OSTAO IMUN NA OVE REČI! Hit poruka Veljka Ražnatovića o kojoj se PRIČA! (FOTO)

Stars -

Sudeći po tome kako je potpisao stori, Veljko Ražnatović i sam se nasmejao, pa negde i pronašao u poruci koju je rešio da plasira u javnost i putem svog Instagrama. U pitanju su "svi motivacioni citati koji vam trebaju u životu" koji su isprva harali Tviterom, a na koje mladi bokser nikako nije ostao imun.

"Svi motivacioni citati koji vam trebaju u životu: Nije majka p*čku rodila!" nasmejao je on mnoge svoje pratioce, pa zasigurno i pokrenuo lavinu komentara.

Inače, Ražnatović trenutno sve svoje vreme provodi kod žene i sina u Titelu, dok njegova majka Ceca sređuje sobu za unuka.

"Ceca je preko telefona sprovodila u delo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mesecima oprema kutak u kući gde će boraviti naslednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što poslednjih meseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku", objasnio je izvor, pa napomenuo da će Bogdana i Veljko sa sinom da se presele u velelepnu kuću tek pošto svi radovi budu obavljeni.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track