RAŽNATOVIĆ REŠIO DA PREKRIJE CELE GRUDI TETOVAŽAMA! Evo šta mu je u planu: Odmah pored TETKINOG IMENA stajaće OVO (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

OPA

RAŽNATOVIĆ REŠIO DA PREKRIJE CELE GRUDI TETOVAŽAMA! Evo šta mu je u planu: Odmah pored TETKINOG IMENA stajaće OVO (FOTO)

Stars -

Poznato je da Veljko Ražnatović među brojnim tetovažama kraj srca nosi ime svoje tetke Lidije, ali izgleda da mladi bokser ima još nešto u planu.

Ovu nije imao pošto mu se rodio sin, a kako je tetovaže na grudima lako sakriti odećom - za ovu je malo ko znao dok nije dobila makar neki oblik, a on se za Instagram usnimio baz majice.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Po svemu sudeći, ona još uvek nije gotova, a Cecin sin zasigurno će otkriti o kome je reč pošto slika bude kompletna. Ražnatović je očito rešio cele grudi da prekrije tetovažama. I ne čudi, iz razloga što tetkino ime svakako nije jedina koju ima na telu.

Naime, na ruci je svojevremeno "ispisao" dva datuma rođenja i poruku na engleskom jeziku - desna podlaktica je u pitanju, a "krije" posvetu za dve osobe. Jedna je njegova sestra Anastasija, a druga bivša devojka Maša. Za ovu tetovažu nije poznato da li ju je prepravio pošto su stavili tačku na svoju ljubav.

Ispod grba "Tigrova", Veljko ima i Gavrila Principa. Na stomaku ima ispisan tekst "Poslednje straže".

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja