Najnovije vesti

NIKOLINA PIŠEK NIJE JEDINA KOJA JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST U HRVATSKOJ! Gabrijela pretrnula, a tek Nedu što su NASAMARILI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

OTKRIVAMO

NIKOLINA PIŠEK NIJE JEDINA KOJA JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST U HRVATSKOJ! Gabrijela pretrnula, a tek Nedu što su NASAMARILI!

Stars

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović našli su se, kako se navodilo, "na odmoru iz pakla" kada su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari. Odsedanje tamo preselo im je pošto su ih opljačkali, a kako se dalje navodilo - Vidoje je dobio i batine kada je pokušavao da im se suprotstavi. Poznati par, pak, nije jedini koji je u Hrvatskoj doživeo neprijatnost. 

Pevačica Goga Sekulić koja je često gostovala u Hrvatskoj, otkrila je jednom prilikom kako joj je izvesni gost prišao u pijanom stanju i zatražio da izvede jednu nacionalističku pesmu, za koju ona nikada nije čula. 

"Jednom kad sam nastupala u Hrvatskoj, bio je neki njihov veoma bitan dan, u političkom smislu... I tokom mog nastupa prišao mi je jedan gost i tražio neku njihovu nacionalističku pesmu, koju ja nikad nisam čula. A pritom je bio pijan. I da bih izbegla problem, rekla sam mu: 'Vidi druže, ti mi napiši tekst, ja ću da ga pročitam.' Međutim, prišlo je obezbeđenje i odvelo ga", otkrila je Goga u jednoj emisiji.

Neda Ukraden, s druge strane, pevala je 3. avgusta 2012. godine u Glini u sklopu jedne manifestacije, ali je njen koncert zvanično prikazan kao deo programa povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana grada. Pevačica je naglasila da nije znala da će biti zloupotrebljena.

"Da mi je bilo ko bilo čime naznačio ili zatražio da to bude u okviru obeležavanja 'Oluje' ili sličnog političkog događaja, naravno da ne bih pevala, jer sam i sama žrtva ratnih razaranja u Hrvatskoj. Da li je moguće da ne postoji pamćenje o stotinama koncerata i akcija koje sam tokom devedesetih uradila za narod Krajine, za decu, za izbeglice, čime sam navukla mržnju njihovih progonitelja? Ko se i zašto okitio mojim koncertom u te svrhe, zaista ne mogu da znam, jer kad smo došli u Glinu u 19 sati, ni po čemu nisam videla da je to bilo šta drugo osim moj koncert", ispričala je Neda. 

Tokom jednog nastupa Gabrijele Pejčev izbio je neočekivan incident zbog kojeg je ona bila u velikom strahu. Naime, domaći mediji prenosili su tada da je Gabrijelin nastup u blizini Biokova prekinula grupa muškaraca.

"Prestravili smo se, bili smo jako uplašeni. Bilo nas je strah šta će se desiti", rekla je ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijelaofficial) on

Hrvatski reditelj Dario Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbog majice na kojoj su otisnuti srp i čekić. On objašnjava da je to nedopustivo tim pre što je reč o konceptualnoj umetnosti, a ne o ideologiji.

Harjaček je tada na svom Fejsbuku opisao kako se i kada odvio ovaj incident, te da je nepoznati čovek s pedesetak metara, pošto je video njegovu majicu, počeo da viče, psuje i vređa ga. On je objasnio da nije pao, već da se dočekao na noge, da nije nasilan i da je želeo samo što pre da ode odatle. Napadač je, kaže, "bio korpulentniji, od četrdeset do pedeset godina". Sve ovo ispričao je kako bi sačuvao svoju slobodu, a ne da bi se predstavio kao žrtva. 

Glumac Džejmi Foks doživeo je, takođe, veliku neprijatnost tokom boravka u Dubrovniku, u koji je otišao radi snimanja filma "Robin Hud".

U jednom tamošnjem restoranu prišla su mu dva muškarca koja su ga vređala zbog boje njegove kože, a on je na Instagramu objavio snimak u kojem je zabeležio ovaj incident. Njemu su muškarci vikali "od*ebi, crnčugo", posle čega je osoblje restorana reagovalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Tanjug/Informer/Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...