MOJ SIN ĆE PRVI PUT VIDETI TATU U RINGU! Veljko bi voleo da mu sin postane bokser, evo šta kaže o Ceci i Bogdaninoj mami
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

otkrio

MOJ SIN ĆE PRVI PUT VIDETI TATU U RINGU! Veljko bi voleo da mu sin postane bokser, evo šta kaže o Ceci i Bogdaninoj mami

Stars -

Veljko Ražnatović (23) sprema se za prvi meč nakon što je preležao koronu. Mladi bokser će se suočiti u ringu sa Ukrajincem Denisom Kazakovim, a iz prvog reda gledaće ga, verovali ili ne, njegov tromesečni sin Željko.

foto: Instagram Printscreen

"Moj sin će doći na taj meč! Tad će prvi put videti tatu u ringu. Voleo bih da mi sin bude bokser. Ne verujem da će biti pevač, ne hvata to mušku stranu Ražnatovića, već samo žensku. Mislim da će biti malo pametniji, pa da se okrene sportu. Tačno je da sam u jednom periodu pisao pesme, ali ja nisam imao tatu... Željko ima mene da ga učim da bude sportista! Siguran sam da će biti i zavodnik, ali ne znam da li će se mlad oženiti kao ja" kaže Veljko i dodaje da se baka Ceca i baka Danijela otimaju ko će više da čuva unuka:

"Svi mi pomažu, tako da mogu da se posvetim treninzima. Supruga Bogdana brine o Željku, a tu su da pripomognu i moja i njena majka. Ma svi se otimaju ko će da ga pazi!"

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs /Informer / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track