uživa

PRIJA PODETINJILA! Pevačica objavila snimak na kom se igra sa sinom Aleksandrom i NASMEJALA sve na Instagramu! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović uvek izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o najzanimljivijim događajima iz svog života. Danas je pevačica objavila snimak koji je mnogima izmamio osmeh.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram

Naime, Aleksandra je objavila snimak na kojem se vidi kako ona provodi vreme sa svojim sinom Aleksandrom. Oni su iskoristili lepo vreme pa su užvali u prirodi. Njih dvoje se na snimku igraju, a koliko je pevačica zadovoljna govori osmeh koji ne skida sa lica.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Aleksandra se porodila 6. marta 2019. godine, što znači da će njen naslednik uskoro napuniti dve godine. Aleksandra je dobila sa Filipom Živojinovićem. Pevačica je nedavno istakla kako joj je prošla godina bila jedna od najlepših jer je zbog pandemije nije nastupala, pa je sve vreme mogla da posveti porodičnom životu.

- Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini. Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi desiće se. Ja bih volela najmanje 2 deteta da imam pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi - izjavila je pevačica nedavno.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track