SOFIJA I LUKA U BEOGRAD DOŠLI SAMO NA 48 SATI: Ovo je razlog njihove posete, a oduševićete se šta je Luka radio na aerodromu
Foto: Profimedia

uživanje sa porodicom

SOFIJA I LUKA U BEOGRAD DOŠLI SAMO NA 48 SATI: Ovo je razlog njihove posete, a oduševićete se šta je Luka radio na aerodromu

Stars -

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović došli su sa sinom Aleksejem u Beograd. Razlog ove kratke posete je isključivo da bi se videli sa porodicama i završili poslovne obaveze.

Privatnim letom iz Frankfurta, Sofija Milošević i Luka Jović su sa malom bebom za vikend došli u našu prestonicu i to ni manje ni više nego na 48 sati.

Sportski obučeni i sa maskama na licu izašli su sa aerodroma gde ih je sačekao prijatelj. Po ko zna koji put Sofija je u uskim farmerkama pokazala savršenu liniju i kako se za relativno kratko vreme posle porođaja vratila u top formu.

Manekenka je vodila računa o sinu, dok je Luka sa drugom pakovao kofere, kojih je bilo toliko da je izgledalo da dolaze na mesec dana a ne na dva.

Manekenka i fudbaler su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije, što su njeni pratioci imali prilike da vide na društvenim mrežama.

Oseća se dobro u svom telu

Sofija je nedavno javno pričala o tome kako je zadovoljna svojim telom i da sina Alekseja doji.

- Dojim dete i mislim da je to jedan od razloga zašto sam izgubila kilažu koju sam nabacila. Osećam se dobro u svom telu! Ne pokušavam da “jedem više” ili da dodam koje kilo. Čitam mnogo komentara u kojima mi ljudi pišu kako sam mršava. Takva sam - rekla je manekenka, a sve slike sa aerodroma pogledajte u nastavku.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Profimedia

kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:07

SOFIJA MILOŠEVIĆ SNIMILA GO STOMAK! Manekenka pokazala FIGURU i lice bez šminke i izgleda BOLJE NEGO IKAD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja