Najnovije vesti

RODITELJI SU SVE DALI TOM MOM BRATU, NEK IM ON NOSI PREZIME! Voditeljka bez dlake na jeziku i OŠTRO o sukobu s porodicom
Foto: Pritnscreen

uvek iskrena

RODITELJI SU SVE DALI TOM MOM BRATU, NEK IM ON NOSI PREZIME! Voditeljka bez dlake na jeziku i OŠTRO o sukobu s porodicom

Stars

Voditeljka Nataša Aksentijević progovorila je o odnsima sa najbližim članovima porodice, i otkrila da uopšte nisu dobri.

Voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša u emisiji "Grand magazin".

Ona je sada navela da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za Story.

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u srećnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu neretko upućuje reči hvale.

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja