NA ŠTA SE PALI DRAŠKO STANIVUKOVIĆ? Zašto je POLITIČAR iz Banjaluke posle KIJE pao na pevačicu Tanju Savić?!
Foto: Ata images, Damir Dervišagić

ŠMEKER

NA ŠTA SE PALI DRAŠKO STANIVUKOVIĆ? Zašto je POLITIČAR iz Banjaluke posle KIJE pao na pevačicu Tanju Savić?!

Stars -

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (28) danima je u centru pažnje zbog veze sa Tanjom Savić, a na društvenim mrežama mnogi komentarišu ovaj par i pitaju se zbog čega je mladi političar "pao" baš na pevačicu.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva

Sudeći po damama sa kojima su ga do sada spajali, Draško Stanivuković posebno je "slab" na poznate dame, i to pre svega na pevačice.

On je pre Tanje dovođen u vezu sa Kijom Kockar, koja se takođe bavi pevanjem. Još jedna stvar koja je zajednička Kockarevoj i Savićevoj jeste da su obe starije od Draška.

Kristina Kija Kockar, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić, ATAImages

Dok je Kija četiri godine starija od Stanivukovića, razlika između njega i Tanje je duplo veća - osam godina. Drašku, sudeći po informacijama koje su dospele u medije, ne smeta to što je Tanja i dalje zvanično u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, kao ni to što je majka dva sina.

- Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima decu ni što njen odnos s Dušanom još nije regulisan. Spreman je da čeka da se i zvanično razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga - rekao je nedavno za medije izvor blizak Stanivukoviću.

Međutim, Draškova baka Gospava, koja ga je odgajila, nije srećna zbog priča o vezi svog unuka i Tanje.

- Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve. Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu. Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi decu -rekla je Draškova baka za "Blic".

baba Gospava Stanivuković
foto: Printsceen/Facebook/DraškoStanivuković

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:08

KIJA PROVOCIRA U KUPAĆEM KOSTIMU! Pokazala OBLINE, a onda snimila GRUDI u krupnom kadru i rasplamsala maštu muškarcima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track