TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI Grčka - Leto 2022.
Foto: Promo

TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI Grčka - Leto 2022.

Stars -

Dani velikih popusta očekuju vas za neka lepa putovanja, pa i za ona tokom leta 2022. Čuveni Black Friday nije “poštedeo” ni tek objavljene letnje aranžmane i to za Grčku.

Srpski turisti počinju već sada da se interesuju za letnju sezonu 2022. Žele da znaju šta mogu da očekuju narednog leto, kakve su cene, koji su uslovi putovanja, ali i na kom moru će moći da uživaju… Ono što je već sada sigurno poznato jeste ponuda hotelskog i apartmanskog smeštaja i to u grčkim letovalištima: poluostrvo Halkidiki, Olimpska regija, ostrvo Tasos i Krf, Aleksandropolis

U agenciji “Travelland” su aktuelni “Black Friday” popusti na putovanja, koji se odnose i na letnje aranžmane. Pa tako dodatni popust na hotele od 5% ili 7% možete ostvariti ukoliko izvršite rezervacije do 1. decembra.

Travelland
foto: Promo

Leto 2022. – GRČKA:

Porto Carras Meliton hotel & spa 5* je definitivno u ponudi i za letnju sezonu 2022. Bio je jedan od najtraženijih hotela ove godine, i nema razloga da tako ne bude i naredne. Nalazi se na Sitoniji, na samoj peščanoj plaži u velikom hotelskom kompleksu smeštenom na četiri i po hiljade hektara i deset kilometara uz more sa mnoštvom plaža i uvala. Kompleks ima sopstvenu marinu, ispred hotela veliku privatnu plažu dužine oko dva kilometra, teren za golf, jezero, heliodrom… Uz uslugu polupansiona, spremni su termini već od 1.6. na bazi 7 i 10 noćenja. Black Friday 5% dodatni popust važi do 1.12.

Simantro Beach hotel 5* nalazi se na poluostrvu Kasandra, u Sani oblasti. Smešten na zlatno-peščanoj plaži, okružen prelepim raznobojnim vrtovima i borovom šumom privlači pažnju porodicama sa decom . Hotel je deo lanca G-hotela. Njegova najniža cena na 7 noćenja iznosi 585 evra (usluga je noćenje sa doručkom). Black Friday 7% dodatni popust važi do 1.12.

Na poluostrvu Halkidiki, Kasandri, na 800m od mesta Kalitea, lociran je još jedan vrlo atrakivan hotel Athos Palace 4*. Okružen je bujnom vegetacijom, na dugoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom koja važi za jednu od najlepših na obali. Njegova najniža cena za boravak od 7 noćenja je 525 evra, a na 10 noćenja 740 evra. Black Friday 7% dodatni popust važi do 1.12. Popularan hotel koji deli teritoriju sa hotelom Athos Palace je Pallini Beach 4*. Sastoji se od centralne zgrade od devet spratova i jednospratnih bungalova. Smešten je u idiličnom mestu na istočnoj obali poluostrva Kasandra na Halkidikiju i, bez sumnje, savršen je izbor za porodice, parove i pojedince svih starosnih doba. Za njega takođe važi akcija - Black Friday 7% dodatni popust do 1.12.

Na Atosu možete pronaći još prelepih hotela kategorije 3*, 4*, 5* sa dodatnim akcijskim popustima.

Travelland
foto: Promo

Kada je reč o apratmanskom smeštaju, agencija “Travelland” takođe odobrava popuste i to 20% za celokupne uplate + 7% Black Friday dodatni popust koji važi do 2.12.

Odličan izbor ćete naći u mestu Pefkohori, a iz ponude se izdvajaju: Ikonomu vila – smeštena u tropskom ambijentu na oko 150 metara od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, nedaleko od centra Pefkohorija. Avra apartmani – nalaze se u mirnom delu i na ulasku u Pefkohori, udaljeni oko 250 metara od peščane plaže i 150 metara od centra mesta. Vila poseduje dva bazena (veliki i dečiji) sa ležaljkama i suncobranima koji su gostima besplatno na raspolaganju. Panorama apartmani - nalaze se u tropskom ambijentu sa maslinjakom na oko 220 metara od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, a ipak nedaleko od centra Pefkohorija. Prednost ove vile je što poseduje veliko dvorište sa bazenom i ležaljkama koji su gostima besplatno na raspolaganju. Ispred vile postoji mogućnost parkiranja.

Ovo su samo neke od smernica za kvalitetan odmor tokom naredne letnje sezone. Ono što vam preostaje je odabir prave destinacije po što povoljnijoj ceni. Upravo sada!

“Travelland” agencija će vam pomoći u izboru, a sve informacije se nalaze na adresi Dobračina 43, u Beogradu svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17 časova. Za najaktuelnije ponude, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track