POLICIJA I TUŽILAŠTVO RADE NA RASVETLJAVAJU TRAGIČNE SMRTI KIKE: Evo ko će sve biti SASLUŠAN pored porodice i DEČKA!
Foto: Printscreen

kobna noć

POLICIJA I TUŽILAŠTVO RADE NA RASVETLJAVAJU TRAGIČNE SMRTI KIKE: Evo ko će sve biti SASLUŠAN pored porodice i DEČKA!

Stars -

Samoubistvo jutjuberke Kristine Kike Đukić već danima je glavna tema kako među medijima, tako i u krugovima tinejdžera koji su je voleli i pratili, ali i među njenim kolegama.

Dok se čeka toksikološki nalaz koji bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti ove dvadesetjednogodišnje devojke, policija i tužilaštvo rade na tome da otkriju šta se zapravo dogodilo te kobne noći.

Kako se navodi, pored jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase biće saslušani i mnogi drugi koji bi policiji mogli otkriti nešto više o Kiki Đukić i njenoj odluci da oduzme sebi život.

Kristina Kika Đukić, Baka Prase
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

- Policiji je naloženo da sasluša sve koji su bili u bilo kakvom konaktu sa njom radi potpunog sagledavanja situacije i donošenja odluke. Osim majke, sestre i dečka sa kojima je bila bliska, biće saslušani njeni i prijatelji ali i jutjuberi sa kojima je bila u kontaktu. Mogu biti saslušana i lica koja su Kiki slala uvredljive komentare ali i pretnje.

- VTKa (tužilaštvo za visokotehnološki kriminal) ovih dana proverava sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi pronašao eventualni motiv. Ono što je takođe bitno jeste da u ovom slučaju mogu odgovarati i oni koji su na neki način mogli da podstaknu Đukićevu na samoubistvo, kaže izvor iz istrage i dodaje da su u rasvetljavanje ovog slučaja uključeni kako policija, tako i tužilaštvo kako bi se što pre saznalo šta se dogodilo devojci koja je godinama bila meta bulinga.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Tik Tok

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:17

AJFONKA UZELA LOPATU U ŠAKE! Isplivao snimak kako STARLETA ČISTI SNEG, prijatelji je sprdaju: Direktorsko LOPATANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track