ZADRUGARKA ZARAĐIVALA BRDO LOVE U RIJALITIJU: A sada radi za pultom u tržnom centru? Odlučila da zaradi NOVAC na pošten način!
Foto: Printscreen

UHVAĆENA

ZADRUGARKA ZARAĐIVALA BRDO LOVE U RIJALITIJU: A sada radi za pultom u tržnom centru? Odlučila da zaradi NOVAC na pošten način!

Stars -

Bivša zadrugarka Nataša Radan nakon “Zadruge” počela je navodno da radi u jednom tržnom centru u Beogradu za pultom.

Naime, iako je zarađivala veliki novac u “Zadruzi” ona je odlučila nakon izlaska iz rijalitija da na drugačiji način zaradi za život, piše Blic.

Nataša Radan
foto: Pritnsceen

- Nataša ne želi više da bude deo rijalitija, odlučila je na pošten način da zaradi novac kako bi mogla da preživi u Beogradu. Zaposlila se na pultu u jednom tržnom centru gde se prodaje kozmetika - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- S obzirom na to da je nedavno obrijala glavu zbog svađe sa bivšim momkom, Nataša sada nosi perike raznih boja kao i marame. No, i pored svega toga ljudi je prepoznaju na njenom radnom mestu.

Nataša Radan
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Nataša Radan je bila učesnica treće i četvrte sezone rijalitija “Zadruga”, a mediji su najviše brujali o njenoj navodnoj aferi sa pevačem Amar-Giletom Jašarspahićem.

Kurir.rs/blic

Bonus video:

00:43

ŠOK OBRT! BIVŠI LJUBAVNICI PONOVO NA OKUPU! Nataša Radan i Amar Gile u ZAGRLJAJU, popela se na binu, a onda su PALI I POLJUPCI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja