KAĆA GRUJIĆ PRVI PUT O SKANDALU NA SVADBI SA NOVINARIMA! Ovako se PRAVDA zbog haosa pred hotelom pa spomenila INCIDENT s LIMUZINOM
Foto: Printscreen

njena strana priče

KAĆA GRUJIĆ PRVI PUT O SKANDALU NA SVADBI SA NOVINARIMA! Ovako se PRAVDA zbog haosa pred hotelom pa spomenila INCIDENT s LIMUZINOM

Stars -

Glamurozno venčanje, na kojem je prisustvovalo 500 zvanica, pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića obeležio je i skandal ispred hotela kada je obezbeđenje reagovalo i oteralo novinare.

Katarina je sad odlučila da ispriča svoju verziju događaja sa njenog najlepšeg dana u životu. Ona je rekla da su novinari ispoštovani.

"I dalje smo u euforiji i uzbuđenje se još ije smirilo. Pričala sam sa Markom ova dva dana i bilo nam je savršeno, mnogo nam je brzo prošlo. Slavili smo dva dana. Jedan dan u hotelu, drugi smo bili kod mene kući, bilo je mnogo gostiju. Bilo je savršeno, žao mi je što je brzo bio kraj", prvo je rekla Kaća, a onda se nadovezala na skandal koji se desio ispred hotela kada je obezbeđenje oteralo novinare.

00:01

Obezbeđenje napravilo haos na svadbi

"Ja sam prvi put te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezbezve da sam imala telefon kod sebe. Kad sam videla, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu", rekla je Kaća.

"Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Posle 40 minuta, posle slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli. Imali su snimkle od deset sati ujutro ispred moje kuće, isprad restorana. Svaki put smo stali, slikali se. Ispred crkve su nam ulazili u limuzinu, ako ćemo o skandalu, isto tako nije problem da pošaljem sliku iz limuzine kako jedan novinar otvara na silu vrata i uleće u limuzinu, a ja sam sam podigla venčanicu, jer sam bila mokra od vrućine. Možemo da pošeljamo te snimke pa da vidimo šta je skandaloznije, to ili dok mi dvadeset ljudi gazi u crkvi. Sedam puta su mi stajali na venčanicu, na veo, da li je trebalo da padnem da bi novinarima bilo zanimljivo", rekla je Katarina u emisiji Vikend Premijera.

1 / 11 Foto: Ana Paunković

"Trebalo je da sačekaju da im damo izjavu, ali su iz nekog njihovog razloga otišli. Bili su maksimalno ispoštovani i bilo je posluženje. Ne znam šta sam pogrešno uradila, a ja sam uživala u tom danu", otkrila je Katarina Grujić.

Kaća je otkrila i da venčanje nije koštalo pola miliona svadbu, to bi bilo tako da živi u Monte Karlu.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Ana Paunković

kurir.rs

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track