NO NAME SU BILI AKTERI NAJVEĆEG SKANDALA EVROVIZIJE: Danijel Alibabić otkriva gde su i šta rade članovi crnogorskog boj-benda
Foto: Kurir

stigao na sunčane skale

NO NAME SU BILI AKTERI NAJVEĆEG SKANDALA EVROVIZIJE: Danijel Alibabić otkriva gde su i šta rade članovi crnogorskog boj-benda

Stars -

Pevač Danijel Alibabić pojavio se danas na press konferenciji festivala “Skale” i tom prilikom otkrio je za “Kurir” da li bi ponovo ušao u neki rijaliti šou i da li će se obnoviti grupa “No name”.

- Svakako. Svi su u muzici, svi bave muzikom. Svi smo pronašli mesto i način na koji radimo. Imamo Vajber grupu u kojoj često ćaskamo. Bilo je nekih razgovora da se “No name” ponovo okupi. Međutim, svi smo izgradili svoje ime i teško da to može da se vrati - rekao je Danijel.

Danijel Alibabić
foto: Kurir

Alibabić je bio učesnik rijalitija "Velikog brata” i “Farme”, ali više ne želi da budeo deo tog šou formata.

- Svakako da ne. Bio sam jako mlad, u tim godinama je sve dozvoljeno. Mada je tada rijaliti program bio drugačiji od onoga sto je danas. Bilo je zabavnije, danas je rijalitije mučno i neprijatno gledati. Ne bih nikako mogao biti deo te priče - objasnio je Alibabić.

Podsetimo, davne 2006. godine izbio je jedan od najvećih skandala na Pesmi za Evroviziju kada smo bili suspendovani, a akteri tog skandala bili su upravo No name i Flamingosi.

Tada su Srbija i Crna Gora bile jedna država, zbog čega su u polufinalu bili predstavnici i jedne i druge zemlje. Kako su numere "Ludi letnji ples" i "Moja ljubavi" bile favoriti, odlučujući udarac zadala je Crna Gora kada Flamingosima nije dala nijedan poen, što je automatski popelo njihovu grupu No name na vrh lestvice i crnogorski boj-bend je ipak bio proglašen za pobednike.

kurir.rs/Dušan Panajotović

Bonus video:

01:03

Dočekao ženu i sina: Danijel Alibabić van sebe od sreće izašao iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track