JK: Severina laže!

Jelena Karleuša optužuje

JK: Severina laže!

Stars -
Srpska i hrvatska pop zvezda juče objavile nove spotove za pesme „So“ i „Italijana“, a JK tvrdi da Seve uveliko lažira broj pregleda na sajtu Jutjub

Niko, niko, kao ja.Jelena Karleuša juče je predstavila spot za pesmu „So“, a samo četiri sata ranije Severina Vučković objavila je video-klip za numeruItalijana“. I eto ti još jednog estradnog sukoba. A da on zaista postoji, potvrdila je sama JK gostujući u emisiji „Tačno u podne“ na Pinku. S voditeljkom Marijom Lazić ćaskala je o svom odnosu s publikom, o poređenju s pojedinim koleginicama, i onda se uživela u priču o pregledima pesama na Jutjubu. Taj sajt mu danas dođe kao neko opšte merilo popularnosti pesme ili spota.- Kad neko za mesec dana ima pet miliona pregleda, a znamo o kome je reč, jasno je da je to nemoguće. Jedino ja mogu tako nešto da postignem - naglasila je ponosno Karleuša.I da, naravno da znamo o kome je reč. Uveliko se pisalo da je Severina nakon promocije „Italijane“ tokom finalne večeri „Survajvera“, za mesec dana imala devet miliona pregleda. To što je JK omašila brojku sad nije ni važno.Na pitanje voditeljke o konkurenciji, samo se nasmejala:- Kad god najavim nešto svoje, sve koleginice počnu za isti dan da najavljuju neke projekte.Sada ostaje samo da Karleušini i Severinini fanovi navale na Jutjub, pa kom obojci, kom opanci.

Zaškripalo na premijeriKad je trebalo da se premijerno emituje spot na Pinku, došlo je do tehničkih problema. Međutim, Karleuša se nije preterano uzbudila zbog toga. A kad je omanulo i drugi put, uz osmeh je prokomentarisala:- Na mom Jutjub kanalu od ovog trenutka možete da vidite spot. Toliko je presavršen da ne podržava ovu tehnologiju!Poslužila ju je treća sreća.

Volim da zezam SeverinuJelena Karleuša je dan pred premijeru svog i Severininog spota bila aktivna na Tviteru:- Draga Seve, sorry, ipak neću pustiti sutra spot... Nisam nešto stigla da završim. Al’ sad kad si već najavila za sutra, ti pusti tvoj! - napisala je JK, a zatim odmah napisala jednom razočaranom pratiocu:- Šaaaliiim seee!!! Opustite seee! Zezam malo Severinu... Sutra je, naravno, premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track